Fatih’te fuhuş operasyonu: 35 gözaltı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-29-2011 (08:10)   Son Mesaj: 01-29-2011 (08:10)    Cevap: 0    Gösterim: 523  

    01-29-2011

    Fatih’te fuhuş operasyonu: 35 gözaltı

    Fatih’te fuhuş operasyonu: 35 gözaltı


    Fatih’te Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine Aksaray’daki bir eğlence mekânına fuhuş baskını yaptı. Operasyonda, fuhuş yaptığı ve fuhşa aracılık ettiği iddia edilen 35 kişi gözaltına alındı.

    Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro amirliği ekipleri, Aksaray"daki bir eğlence merkezini yakın takibe aldı. Söz konusu adrese müşteri kılığında giren sivil ekipler, fuhuş pazarlığı yaptı. Eğlence merkezine baskın yapan polis ekipleri, fuhuş yaptığı iddia edilen 32 kadın ile fuhşa aracılık ettiği ileri sürülen 3 kişiyi gözaltına aldı. Kadınların, Moldova, Ukrayna ve Rus uyruklu oldukları öğrenildi.
    Gözaltına alınan kadınlar, hastalık taşıyıp taşımadıklarının belirlenmesi için hastaneye sevk edildi. Kadınlar, daha sonra sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü"ne götürüldü. Emniyetteki işlemleri süren yabancı uyruklu kadınların, sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edileceği belirtildi.
    CİHAN

    haber




    Fatih’te fuhuş operasyonu: 35 gözaltı Yorumları