Asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-28-2011 (17:08)   Son Mesaj: 01-28-2011 (17:08)    Cevap: 0    Gösterim: 570  

    01-28-2011

    Asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

    Asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti


    Kahramanmaraş'ta bir apartmanda asansör yapımında çalışan bir işçi asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Gencin yakınları ve mesai arkadaşları, gözyaşlarına hakim olamazken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Kahramanmaraş'ta bir apartmanda asansör yapım işinde çalışan işçi, asansör boşluğundan kabinin üzerine düşerek feci şekilde hayatını kaybetti.

    Alınan bilgiye göre, olay saat 11.00 sıralarında Menderes Mahallesi Trabzon Bulvarı üzerindeki 135 numaralı apartman inşaatında meydana geldi. Apartmanın asansör yapımında çalışan Mehmet Kel (18), ikinci kattan dengesini kaybederek birinci katta bulunan asansör kabininin üzerine düştü.

    Arkadaşlarının düştüğünü fark eden, asansör işçileri durumu hemen polis ve 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini tespit etti. Gencin yakınları ve mesai arkadaşları, gözyaşlarına hakim olamazken sinir krizleri geçirenlere sağlık ekipleri müdahale etti.

    Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Polisi'nin yaptığı incelemenin ardından gencin cesedi otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

    Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.




    Asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti Yorumları