Bar sahibi çalışanına tecavüzden tutuklandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-28-2011 (13:08)   Son Mesaj: 01-28-2011 (13:08)    Cevap: 0    Gösterim: 699  

    01-28-2011

    Bar sahibi çalışanına tecavüzden tutuklandı

    Bar sahibi çalışanına tecavüzden tutuklandı


    İstanbul’un eğlence dünyasının tanınmış isimlerinden E. K, 26 yaşındaki çalışanına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.


    Şişli Asayiş Müdürlüğü"ne başvuran G. K. organizasyon işi yapmak üzere işe başladığını, 3 hafta çalıştığını ancak parasını alamadığını öne sürerek olay gecesi olan 11 Ocak"ta parasını istemek için bara gittiğini anlattı. Muhasebecinin, talebini barın işletmecisi E. K"ya bildirdiğini ifade eden genç kadın iddialarını şöyle sürdürdü: "E. K. beni arayarak sabah çıkışta paramı vereceğini söyledi. Dışarıda buluştuk. Beni aracı ile bırakacağını söyledi.

    Şoförü de vardı. Daha sonra Taksim"deki bir otele uğradı. Ben araçta bekledim. Aracın yanına gelerek "Senin evin çok uzak burada kal yarın şoförüm seni bırakır" dedi. Ben de kabul ettim. Otele benimle gelerek konuşmak istediğini söyledi. "Resepsiyonda konuşalım" deyince beni tokatladı. "Ben mafyayım. Çevrende kim varsa öldürtürüm. Benim için tetiğe basacak bir sürü adam var" diyerek tehdit etti. Benimle zorla birlikte oldu"
    "BEKÂRETİMİ BOZDU"

    Kara"nın bekâretini bozduğunu ve kendisini dövdüğünü de söyleyen G. K. şikâyetçi oldu. G. K."nın iddiası üzerine E. K gözaltına alındı. Ancak poliste verdiği ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen Kara, "G.K ile barda yapacağı organizasyon başına para almak üzere anlaştık. Ancak bu zamana kadar bir organizasyon yapmadı. Olay günü birlikte otele gittik. Kesinlikle kendisini tehdit etmedim. Kendisiyle zorla birlikte olmadım. İddiaları asılsızdır" dedi.

    E. K., savcılık tarafından tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme tarafından sorgulanan E. K., atılı suçun vasıf ve mahiyeti ile mevcut delil durumu göz önüne alınarak, "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan tutuklandı.




    Bar sahibi çalışanına tecavüzden tutuklandı Yorumları