Bağcılar'da 3 araç birbirine girdi: 4 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-28-2011 (12:08)   Son Mesaj: 01-28-2011 (12:08)    Cevap: 0    Gösterim: 509  

    01-28-2011

    Bağcılar'da 3 araç birbirine girdi: 4 yaralı

    Bağcılar'da 3 araç birbirine girdi: 4 yaralı


    Bağcılar TEM Otoyolu'nda 3 araç birbirine girdi. 3 aracın karıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Alkollü sürücü olay yerinden kaçtı.


    Edinilen bilgiye göre, 34 DZE 03 plakalı kamyonet, benzini bittiği için yol kenarında duran ve benzin aldıktan sonra yeniden harekete geçen 34 BP 6335 plakalı Perviz Kerimi yönetimindeki araca çarptı. Hurdaya dönen araç da PTT'ye ait bir otomobile çarptı.

    Aracın ön koltuğunda bulunan Hüseyin Nihali, koltuk ile ön konsol arasında sıkıştı. Nihali, ambulans ekipleri tarafından çıkartılamayınca olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı.

    Yaralı şahıs, itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

    Kazanın sorumlusu olduğu iddia edilen ve alkollü olduğu öğrenilen kamyonetin sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Diğer yaralılar Gökhan Karakan, Osman Sülün ve Perviz Kerimi olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

    Kazaya karışan taraflar, alkollü sürücünün geçmiş olsun bile demeden kaçtığını belirterek, "Kaza her insanın başına gelebilir. Önemli olan arabadan inip, 'geçmiş olsun' demek ya da özür dilemek" ifadelerini kullandı.

    Yaklaşık bir saat trafiğe kapanan yol, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından yeniden açıldı




    Bağcılar'da 3 araç birbirine girdi: 4 yaralı Yorumları