Pekkan: Rüşvet vermedim bağışta bulundum   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-28-2011 (10:06)   Son Mesaj: 01-28-2011 (10:06)    Cevap: 0    Gösterim: 548  

    01-28-2011

    Pekkan: Rüşvet vermedim bağışta bulundum

    Pekkan: Rüşvet vermedim bağışta bulundum


    Sarıyer Belediyesi’de “rüşvet ve imar yolsuzluğu” yapıldığı iddiasıyla savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında adı “tanık” olarak geçen Ajda Pekkan’ın aslında “şüpheli” olduğu ortaya çıktı.

    Cahit Yüce'nin haberi
    Sarıyer Adliyesi"ne gelerek savcıya ifade veren Pekkan, hakkındaki villasındaki imara aykırı tadilat için bir belediye çalışanına 400 bin TL rüşvet verdiği iddiasını reddetti.

    Pekkan"ın, "Ben, yalnızca Sarıyerspor yararına düzenlenen bir geceye ücret almadan çıkıp, kulübe 50 bin TL bağışta bulundum" dediği öğrenildi.

    Ajda Pekkan ile ilgili her şey

    Pekkan"ın da "şüpheliler" listesinde yer aldığı soruşturma kapsamında daha önce de aralarında Sarıyer Belediyesi başkan yardımcılarından Recep Yel ve Zabıta Müdürü Semra Kartal bulunduğu toplam 4 kişi tutuklanmıştı.

    Tekfen Holding"in başkan yardımcısı Ümit Özdemir de Başbakan Erdoğan ile birlikte katıldığı Katar gezisinin dönüşünde savcıya ifade vermiş ve tutuklanmıştı. Pekkan, geçtiğimiz yıl satın aldığı Bahçeköy Saklıkoru Sitesi"ndeki villasında başlattığı tadilatın halen devam ettiğini belirtti.

    Belediyeden, tadilatın imara aykırı olduğu yönünde uyarı aldığını kabul eden Pekkan, bunun üzerine yalnızca çatıda düzenleme yapmaya karar verdiğini savundu.

    VATAN




    Pekkan: Rüşvet vermedim bağışta bulundum Yorumları