Tekke bekçisini kalçasından vurdular   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-28-2011 (04:10)   Son Mesaj: 01-28-2011 (04:10)    Cevap: 0    Gösterim: 557  

    01-28-2011

    Tekke bekçisini kalçasından vurdular

    Tekke bekçisini kalçasından vurdular


    Beyoğlu’nda Sütlüce Mevlevihanesi olarak da bilinen Elif Efendi Tekkesi’nin gece bekçisi, kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından vuruldu.

    Olay, dün saat 23.00 sıralarında Sütlüce Elif Efendi Sokak"ta bulunan Elif Efendi Tekkesi"nin avlusunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tekkede gece bekçiliği yapan Ertan Dindar (45), sokakta gezinirken kimliği belirsiz bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Kalçasından vurulan Dindar, tekkenin avlusuna kaçtı.
    Yaralı halde Elif Efendi Tekkesi"nin kapısına dayanan Dindar, gündüz bekçisinden yardım istedi. Saldırgan ortadan kaybolunca polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Dindar, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis faili yakalamak için çalışma başlattı.

    Gündüz Bekçisi Yunus Güler, arkadaşının yaralı halde tekkenin kapısına gelerek yardım istediğini belirterek, "Kimlerin saldırdığını bilmiyoruz. Kalçasından vurmuşlar. İçeri alıp polisten yardım istedik" dedi.




    Tekke bekçisini kalçasından vurdular Yorumları