İlköğretim öğrencisi karbondioksit kurbanı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-27-2011 (23:02)   Son Mesaj: 01-27-2011 (23:02)    Cevap: 0    Gösterim: 578  

    01-27-2011

    İlköğretim öğrencisi karbondioksit kurbanı

    İlköğretim öğrencisi karbondioksit kurbanı


    Ordu'da okuldan geldikten sonra yıkanmak için banyoya giren ilköğretim öğrencisi şofbenden sızan karbondioksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.


    Merkez ilçeye bağlı Şirinevler Mahallesi'ndeki evinde, okuldan geldikten sonra banyoya giren Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Hazal Topçuoğlu (12), şofbenden sızan karbondioksit gazını hissetmedi.
    Bir süre sonra zehirlenme belirtileri üzerine kendinden geçen genç kızın uzun süre banyodan çıkmaması üzerine şüphelenen ailesi, banyoya girip durumu görünce kızlarını acilen hastaneye kaldırdı. Baygın vaziyette 112 Acil Servis ambulansıyla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hazal,
    tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Cumhuriyet savcısının hastane morgunda yaptığı otopsinin ardından kızın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na otopsiye gönderildi. Hazal Topçuoğlu'nun derslerinde çok başarılı ve sınıf başkanı olduğu da öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




    İlköğretim öğrencisi karbondioksit kurbanı Yorumları