Aç kurtlar ÇEDAŞ görevlilerine saldırdı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-27-2011 (23:04)   Son Mesaj: 01-27-2011 (23:04)    Cevap: 0    Gösterim: 586  

    01-27-2011

    Aç kurtlar ÇEDAŞ görevlilerine saldırdı

    Aç kurtlar ÇEDAŞ görevlilerine saldırdı


    Yozgat'ta önceki gün yağan kar nedeniyle yiyecek bulmakta sorun yaşayan kurtlar, elektrik arızasına giden ÇEDAŞ görevlilerine saldırdı.

    Divanlı köyü yakınlarında elektrik arızasını tamir etmeye giden ÇEDAŞ görevlileri, kurtların saldırısından direğe çıkarak kurtuldu. 4 ÇEDAŞ görevlisi, kurtları görünce görevlilerden 3'ü elektrik direğine tırmanırken, bir kişi de araç içerisinde kaldı. Kurtlardan korkan görevliler 156 Jandarma İmdat telefonunu arayarak yardım istedi. Jandarma görevlileri de olay yerine daha yakın olan muhtarı arayarak görevlilere yardım etmelerini sağladı.

    Divanlı köyü muhtarı Yusuf Caner, olayı duyunca çok şaşırdığını belirterek, "Jandarma yardım için telefon edince çok şaşırdım. Köyümüzden iki kişi daha alıp şehir merkezinden gelen ÇEDAŞ görevlileriyle birlikte ellerimizde silahlarla kurtların saldırısına uğrayan görevlilerin yanına gittik. Gittiğimizde kurtlar yoktu. Fakat görevliler direk üzerinde bekliyorlardı. Hava soğuk olduğu için çok üşümüşlerdi, bizi görünce elektrik direğinden indiler." dedi.




    Aç kurtlar ÇEDAŞ görevlilerine saldırdı Yorumları