Çocuk araçta 1 saat mahsur kaldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-27-2011 (14:07)   Son Mesaj: 01-27-2011 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 465  

    01-27-2011

    Çocuk araçta 1 saat mahsur kaldı

    Çocuk araçta 1 saat mahsur kaldı


    Kırıkkale'de, anne ve babası tarafından otomobilde bırakılan 2 yaşındaki çocuk araçta mahsur kaldı.

    Edinilen bilgiye göre, Hükümet Konağı karşısında ismini açıklamayan çift, 2 yaşındaki çocukları Esma Nur'u otomobilde bırakarak dışarı çıktı.

    Otomatik olarak kapanan kapı yüzünden minik kız otomobil içerisinde mahsur kaldı. Kapıların kilitlendiğini fark eden çift, kapıyı açmak için anahtar aradı.

    Anahtarın arabanın kontağında bırakıldığını gören çift, açmayı denedikleri kapının otomatik olarak kilitlendiğini fark etti. Otomobilin içindeki çocukları Esma Nur'dan kapıyı açmasını isteyen çift, yaklaşık bir saat boyunca kapıyı açtırabilmek için dil döktü. Bu sırada küçük çocuk çalışır halde olan otomobilin kontağını kapattı. Ailesi, Esma Nur'un arabanın içindeyken kendi başına kapıyı açabildiğini belirtti. Ailesinin kapıyı açması için yalvarışlarını oyun sanan çocuk etrafta olup bitenleri meraklı gözlerle izledi.

    Çift ve çevrede bulunan vatandaşların girişimlerinin boşa çıkması üzerine Hükümet Konağı önüne çilingir çağrıldı. Çilingirin otomobilin kapısını açtıktan sonra araçtan çıkarılan Esma Nur ve ailesi otomobillerine binerek evlerine gitti.




    Çocuk araçta 1 saat mahsur kaldı Yorumları