Cinnet geçiren polis karısını vurup intihar etti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-27-2011 (12:04)   Son Mesaj: 01-27-2011 (12:04)    Cevap: 0    Gösterim: 568  

    01-27-2011

    Cinnet geçiren polis karısını vurup intihar etti

    Cinnet geçiren polis karısını vurup intihar etti


    Mersin'de bunalıma giren polis memuru, karısını başından vurduktan sonra intihar etti. Polis memurunun eşinin, bir süredir psikolojik sorunları olduğu için tedavi gördüğü öğrenildi.

    Edinilen bilgiye göre olay, bu sabaha karşı merkez Mezitli ilçesi, Akdeniz Mahallesi Özdemir2 Sitesi'nde meydana geldi. Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağı Tece Polis Merkezi'nde görev yapan polis memuru Osman Turan (48), sabaha karşı tartıştığı eşi Seval Turan'ı (42) başından vurduktan sonra, beylik tabancasını kendi kafasına dayayarak ateşledi.
    Olayda, polis memuru hayatını kaybederken, ağır yaralanan eşi, ambulansla Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. 2 çocuk annesi kadın burada yapılan ilk tedavisinin ardından Tarsus Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

    Ölen polis memurunun cesedi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Tartışmanın çıkış nedeni henüz belirlenemezken, polis memurunun eşinin, bir süredir psikolojik sorunları olduğu için tedavi gördüğü öğrenildi.






    Cinnet geçiren polis karısını vurup intihar etti Yorumları