50 polis tecavüzcü kocanın peşindeydi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-27-2011 (11:04)   Son Mesaj: 01-27-2011 (11:04)    Cevap: 0    Gösterim: 536  

    01-27-2011

    50 polis tecavüzcü kocanın peşindeydi

    50 polis tecavüzcü kocanın peşindeydi


    Bodrum’da 4 ay önce evlendiği ve boşanmak isteyen karısını kaçırıp tecavüz eden koca gece boyunca 50 polis tarafından kovalandı.

    Bodrum'da 4 ay önce evlendiği avukat asistanı eşi S.O.Ö'yü kaçırıp 1 hafta boyunca tecavüz eden ve feci şekilde döven `Koko Hakan' lakaplı bodyguard Hakan Ö. önceki gece ortalığı yine karıştırdı.
    Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bar ve eğlence mekanlarında bodyguard olarak çalışan `Koko Hakan' lakaplı 30 yaşındaki Hakan Ö, 6 ay önce tanıştığı avukat asistanı 36 yaşındaki S.O.Ö. ile geçen Ağustos ayında evlendi.

    S.O.Ö'nün iki ay boyunca mutlu giden evliliği eşinin aşırı alkol alıp kendisini dövmeye başlamasıyla kabusa döndü. Ayrılmaya karar veren S.O.Ö. bu kez daha yoğun bir şiddetle karşılaştı.

    Eşi Hakan Ö'nün kendisini üç kez feci şekilde dövdüğünü, ölümle tehdit ettiğini ve bilinmeyen bir yere kaçırıp 1 hafta boyunca tecavüz ettiğini savunan S.O.Ö. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sığındı.

    S.O.Ö, eşi Hakan Ö. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Geçen ay başlatılan soruşturma kapsamında, S.O.Ö'yü kaçırmaya yardım ettiği öne sürülen Hakan Ö.'nün arkadaşlarından 3'ü gözaltına alındı.

    İki kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hakan Ö. ise izini kaybettirdi. Hakkında gıyabi tutuklama kararı bulunan Hakan Ö. önceki gece korkusundan sokağa adımını atamayan ve bir ay önce işinden de ayrılan S.O.Ö'nün evinin önünde görüldü.

    S.O.Ö.'nün Yokuşbaşı Mahallesi Kağızman Sokak'taki evinin önüne otomobille gelen Hakan Ö. içeri girmeye çalıştığı sırada pusuda bekleyen sivil polisler tarafından fark edildi. Polisleri gören Hakan Ö, tabancasıyla havaya ateş açarak otomobilini olay yerinde bırakıp kaçtı.

    Bölgeye sevk edilen yaklaşık 50 polis sağanak yağış altında sokak sokak Hakan Ö'yü aradı. Yaklaşık 4 saat süren aramalar sonunda Hakan Ö. yakalanamadı. Aynı gece S.O.Ö'nün polise giderek yardım istediği, Hakan Ö'nün kendisini telefonla arayıp ayrılmak için açtığı davadan vazgeçmesi yönünde baskı yaptığını söylediği öğrenildi.

    S.O.Ö, "Beni Hakan Ö. ile evlenmemem için çok uyardılar, ancak dinlemedim. Kendisini turizmci olarak tanıttı, inandım. Ancak barlarda fedailik yaptığını, aşırı alkol aldığını sonradan öğrendim. Hayatımın en huzurlu günlerini buldum derken yaşantım kabusa döndü. Sokağa çıkamaz hale geldim. Boşanmaya karar verince de beni ölümle tehdit etmeye başladı. Kaçırıp tecavüz etti. Yine kaçıracaktı bu kez polis engel oldu" diye gözyaşı döktü.

    Olayla ilgili soruşturma sürerken, 1 yıl önce de Azerbaycanlı bir kadına darp ve tecavüz suçlamasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Hakan Ö'nün her yerde arandığı bildirildi.




    50 polis tecavüzcü kocanın peşindeydi Yorumları