Belediye BaşKanı Fakıbaba'ya saldırı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-26-2011 (19:54)   Son Mesaj: 01-26-2011 (19:54)    Cevap: 0    Gösterim: 499  

    01-26-2011

    Belediye BaşKanı Fakıbaba'ya saldırı

    Belediye BaşKanı Fakıbaba'ya saldırı


    Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, aşırı hızlı giden halk otobüsü şöförüne tepki gösterince neye uğradığını şaşırdı. Fakıbaba ile sürücü arasındaki sözlü tartışma daha sonra kavgaya dönüştü.

    Muhammet Taşçılar'ın haberi
    Belediyeden makam aracıyla ayrılan Fakıbaba Samsatkapı'ya açılan tünele girmek için kavşağa girdi. Kavşakta karşıdan karşıya geçmekte olan öğrencilere yol veren makam aracına arkadan gelen bir halk otobüsü sürmesi üzerine Belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba araçtan inerek "Şehir içinde neden bu kadar hız yapıyorsun. Sen bizi öldürecek misin?" diyerek uyardı.

    Yapılan uyarı üzerine aracından inerek içinde Fakıbaba'nında bulunduğu makam aracına saldıran ismi belirlenemeyen Vilayet Balıklıgöl ring hattı üzerinde çalışan halk otobüsü şoförü; "Canımızıda alın, yeter artık bu ettikleriniz.

    Bizden daha ne istiyorsunuz. Size verecek neyimiz kaldı." dedi. Başkan Fakıbaba ve yanında bulunanlara hakaret eden şoför araya giren belediye yetkilisi tarafından olay yerinden uzaklaştırıldıktan sonra yetkililer tarafından bilgileri alınarak serbest bırakıldı.

    Olay ile ilgili Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba veya başka bir belediye yetkilisi basına açıklama yapmaktan kaçınırken belediye binası emniyet güçleri tarafından geniş güvenlik önlemi alındı.

    Şanlıurfa Belediyesi 1 yıldır Halk Otobüs şoförlerinin kartlı sisteme geçmesi için çalışma yürütüyordu. Kartlı sisteme geçmek istemeyen Halk Otobüsü sahipleri zaman zaman eylem yaparak şehir trafiğini kilitledi. En son geçtiğimiz aylarda kurulan komisyon Kartlı sisteme geçiş için anlaşan Halk otobüsleri daha sonra anlaşmadan vazgeçmişti.

    (Haber 7)




    Belediye BaşKanı Fakıbaba'ya saldırı Yorumları