Bulut bilişim geleceğin mesleği olacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-26-2011 (18:21)   Son Mesaj: 01-26-2011 (18:21)    Cevap: 0    Gösterim: 524  

    01-26-2011

    Bulut bilişim geleceğin mesleği olacak

    Bulut bilişim geleceğin mesleği olacak


    Teknoloji firmalarının büyük yatırım yaptığı bulut bilişim sistemleri geleceğin iş tanımlarını şimdiden belirlemeye başladı. İşte cloud computing için hazırlanmış ilginç iş raporu...

    Geleceğin meslekleri ve iş tanımları günümüzde yapılan yatırımlarla belirli olmaya başladı. Büyük teknoloji şirketlerinin gerçekleşmesi için milyarlarca dolarlık yatırım yaptığı cloud computing aynı zamanda gelecekteki meslekler için de önemli bir yere sahip olacak.

    Bulut bilişim geleceğin mesleği olacak

    Geleceğin Meslekleri Belli mi Oldu?

    Günümüzde güvensiz bulunduğu için bazı şirketlerin ve teknoloji uzmanları teknoloji uzmanları tarafından protesto edilen sistem tüm olumsuzluklara rağmen büyümeye devam ediyor.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Microsoft İrlanda hazırladığı bulut bilişim raporuyla oldukça sistemin iş dünyasına olan katkılarını ortaya çıkartmış oldu. Firmanın araştırmalarına göre, ülkede hızla büyüyen cloud computing yatırımları 2014 yılının sonuna kadar 20 bin kişiye dolaylı ve direkt olarak iş imkanı sunacak.

    Ireland Insider dergisinin hazırladığı rapora göre, yıl sonuna kadar cloud computing sayesinde 8.600 İrlandalı'nın iş bulacağı iddia edildi.

    Sizce bulut bilişimin tüm dünyada gelişmesi iş dünyası için olumlu mu bir gelişme mi olacak?


    (ShiftDelete.Net )





    Bulut bilişim geleceğin mesleği olacak Yorumları