Radyo 7'nin web sitesi yenilendi!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-26-2011 (18:17)   Son Mesaj: 01-26-2011 (18:17)    Cevap: 0    Gösterim: 729  

    01-26-2011

    Radyo 7'nin web sitesi yenilendi!

    Radyo 7'nin web sitesi yenilendi!


    Yenileme çalışmaları uzun süredir devam eden www.radyo7.com.tr web sitesi, dinamik ve şık tasarımıyla ziyaretçilerine zengin içerik sunmaya başladı.

    Yenilenen Radyo 7 web sitesinde ziyaretçiler, programcılar, programlar, yayın akışı ve frekans kategorileriyle istediği bilgiye kolayca ulaşıyor.
    Sanatçı ve programcılarla birebir iletişimin sağlanabileceği yeni web sitesinde yer alan "mesaj gönder" bölümünden dinleyiciler, takip ettiği program ve programcılara internet üzerinden mesaj gönderebiliyor.

    Radyo 7 ile ilgili haber, etkinlik ve duyuruların da yer alacağı site yepyeni yüzüyle ziyaretçilerin ve dinleyicilerin hizmetinde.

    Ziyaretçiler web sitesi üzerinden Radyo 7"yi hem canlı dinleme imkânı bulacak hem de arşiv bölümünden sevdikleri müzikleri dinleyebilecekler.

    İyi müzik doğru haber sloganıyla yola çıkan Radyo 7"yi yeni web sayfası www.radyo7.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.





    Radyo 7'nin web sitesi yenilendi! Yorumları