Radyo 7 haber sitesi yeni yüzüyle yayında   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-26-2011 (18:18)   Son Mesaj: 01-26-2011 (18:18)    Cevap: 0    Gösterim: 839  

    01-26-2011

    Radyo 7 haber sitesi yeni yüzüyle yayında

    Radyo 7 haber sitesi yeni yüzüyle yayında


    Yenileme çalışmaları uzun süredir devam eden Radyo7'nin web sitesi, dinamik ve şık tasarımıyla ziyaretçilerine zengin içerik sunmaya başladı. Haber, etkinlik ve duyuruların yer alacağı site yepyeni yüzüyle ziyaretçilerin ve dinleyicilerin hizmetinde.

    Yenilenen Radyo 7 web sitesinde ziyaretçiler, programcılar, programlar, yayın akışı ve frekans kategorileriyle istediği bilgiye kolayca ulaşıyor. Sanatçı ve programcılarla birebir iletişimin sağlanabileceği yeni web sitesinde yer alan "mesaj gönder" bölümünden dinleyiciler, takip ettiği program ve programcılara internet üzerinden mesaj gönderebiliyor.

    Ziyaretçiler web sitesi üzerinden Radyo 7"yi hem canlı dinleme imkânı bulacak hem de arşiv bölümünden sevdikleri müzikleri dinleyebilecekler.

    İyi müzik doğru haber sloganıyla yola çıkan Radyo 7"yi yeni web sayfası www.radyo7.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.




    Radyo 7 haber sitesi yeni yüzüyle yayında Yorumları