MEB'den Silvan'daki istifalarla ilgili yalanlama   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-26-2011 (17:51)   Son Mesaj: 01-26-2011 (17:51)    Cevap: 0    Gösterim: 479  

    01-26-2011

    MEB'den Silvan'daki istifalarla ilgili yalanlama

    MEB'den Silvan'daki istifalarla ilgili yalanlama


    Milli Eğitim Bakanlığı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde okul müdürlerinin istifasıyla ilgili ''Daha önce istifa eden müdürlerin yerine ataması yapılan 10 müdür vekili ve istifa ettiği öne sürülen iki okul müdürünün görevlerinin başında bulunduğunu'' bildirdi.

    Milli Eğitim Bakanlığı Basın Müşavirliği konuya ilişkin basın-yayın organlarında yer alan haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı.
    Haberlerde, Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde, okullarında hizmetli personel bulunmadığı ve verilen ödeneklerin yetersizliğini öne sürerek, iki okul müdürü ile daha önce istifa eden müdürlerin yerine ataması yapılan 10 müdür yardımcısının istifa ettiğinin iddia edildiği belirtilen açıklamada, ''Ancak daha önce istifa eden müdürlerin yerine ataması yapılan 10 müdür vekili ve istifa ettiği öne sürülen iki okul müdürü görevlerinin başında bulunmaktadır. Kamuoyunun ve basının doğru bilgilendirilmesi adına bu açıklama yapılmıştır'' sözlerine yer verildi.




    MEB'den Silvan'daki istifalarla ilgili yalanlama Yorumları