Şahinbey'de 296 konutun inşaatı sürüyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-26-2011 (17:22)   Son Mesaj: 01-26-2011 (17:22)    Cevap: 0    Gösterim: 411  

    01-26-2011

    Şahinbey'de 296 konutun inşaatı sürüyor

    Şahinbey'de 296 konutun inşaatı sürüyor


    Şahinbey Belediyesi tarafından TOKİ işbirliği ile Etiler Mahallesi’nde başlatılan 296 konutun inşaat çalışmaları devam ediyor.

    Şahinbey Belediyesi tarafından üç bölgede 16 mahalleyi kapsayacak olan kentsel dönüşüm çalışmasında vatandaşların mağdur edilmemesi için TOKİ"ye devredilen boş alanda başlatılan konut rezervi çalışması hızla tamamlanıyor.
    Yapılan konut çalışması ile ilgili bilgiler veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Etiler Mahallesi"nde TOKİ"ye devredilen alan üzerinde 296 konutun yapım çalışmasına başlandığını belirtti.

    Tahmazoğlu, "Kentsel dönüşüm çalışmamız kapsamında vatandaşımızı mağdur etmemek için TOKİ ile birlikte konut rezervine başladık.

    Bu konutlarımız tamamlandığında diğer alanlardaki vatandaşlarımıza burası takas yolu ile verip boşaltılan yerlerin yıkılarak yeniden o bölgede de modern konutlar, yeşil alan, okul ve sağlık alanları yaparak kentsel dönüşüm çalışmamızı sürdüreceğiz.

    Doldur boşalt sistemi ile hem vatandaşımız mağdur olmayacak hem de gerçek anlamda kentsel dönüşümün yapılması sağlanacaktır." dedi.

    Perilikaya Mahallesi"nde belediye tarafından yapılan konut çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Başkan Tahmazoğlu, "Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için Perilikaya Mahallesi"nde 300 adet 2+1 konut çalışmasına başladık.

    Ayrıca bu yıl içerisinde yeni konut yapımımızı devam ettirerek 2 bin konut inşasına başlayacağız." açıklamasında bulundu.




    Şahinbey'de 296 konutun inşaatı sürüyor Yorumları