Beypazarı'nda ölenler Mardin'e gönderildi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-26-2011 (17:04)   Son Mesaj: 01-26-2011 (17:04)    Cevap: 0    Gösterim: 562  

    01-26-2011

    Beypazarı'nda ölenler Mardin'e gönderildi

    Beypazarı'nda ölenler Mardin'e gönderildi


    Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden 11 kişiden 10'nun cenazeleri Mardin'e gönderildi.

    Alınan bilgiye göre, Beypazarı-Nallıhan karayolunda tarım işçilerini taşıyan minibüs ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerden 10'nun cenazeleri, Ankara Büyükşehir Belediyesinin cenaze araçlarıyla memleketleri Mardin'in Mazıdağı ilçesine gönderildi.
    Kazada yaralanan ve sevk edildiği Ankara Atatürk Araştırma Hastanesinde yaşamını yitiren Cemile Ekinci'nin cenazesinin ise Ankara'dan gönderileceği öğrenildi.

    Kaymakam Mustafa Kaya'nın yürüttüğü çalışma kapsamında, kazada ölenlerin yakınlarının Mardin'e gidebilmesi için 2 otobüs ve 1 minibüs kiralandı. Kaymakamlık, Mardin'e gideceklere kumanyanın yanı sıra yoldaki ihtiyaçlarını karşılamaları için ise maddi yardımda bulundu.

    Mardin'e gidenlerin sağlık durumlarını da dikkate alan Kaymakamlık, konvoya bir ambulansın eşlik etmesine karar verdi.

    Bu arada, Beypazarı Devlet Hastanesinde tedavileri süren Esat ve Ayşe Ekinci ile tır şoförü İbrahim Karayel taburcu edildi. Gözaltına alınan Karayel, Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

    Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Mahmut Ekinci ile Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Neytullah Ekinci'nin ise tedavilerinin sürdüğü, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.




    Beypazarı'nda ölenler Mardin'e gönderildi Yorumları