Genç Ülkücüler rahatsız   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-26-2011 (15:38)   Son Mesaj: 02-25-2011 (16:23)    Cevap: 2    Gösterim: 848  

    01-26-2011

    Genç Ülkücüler rahatsız

    Genç Ülkücüler rahatsız


    MHP lideri Devlet Bahçeli’nin izlediği politikalardan rahatsızlık duyan eski tüfekler bir bir yollarını ayırırken partiye ülkücü gelenekten gelmeyen isimlerin transferi MHP'nin tabanını rahatsız ediyor.

    MHP"de anayasa referandumunda "hayır" verilmesi kararıyla başlayan taban kayması tartışması hala sürüyor. MHP lideri Devlet Bahçeli, 28 Ocak günü yapılacak seçim beyannamesinin açıklanması töreninde partisine daha önce ANAP, DYP ve AK Parti"de siyaset yapmış isimleri de katacak. Ancak partide ülkücü kimliği olan birçok ismin ise partiye kırılarak AK Parti"den aday olacağı şimdiden konuşulmaya başlandı. Ülkü Ocakları eski başkanlarından Ramiz Ongun ise partisinden ihraç edildi. Ongun, Bahçeli"yi Führer"e benzeterek, "Elinde yetkisi olsa beni idam eder" diyerek suçladı. Bahçeli"nin baş danışmanlığı ve MYK"dan istifa eden Vedat Bilgin"in de AK Parti"ye geçeceği iddia ediliyor.
    ENGİN ALAN MHP"Lİ OLUYOR

    Bahçeli, 28 Ocak"ta Seçim Bildirgesi"ni kamuoyuna duyuracağı gün, AK Parti"den istifa eden Antalya Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç ile AK Parti Hükümetinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Devlet Bakanlığı yapan Murat Başesgioğlu ve Eski bakanlardan Bahattin Şeker"in MHP"ye katılması bekleniyor. Balyoz soruşturması sanıklarından emekli Korgeneral Engin Alan da Bahçeli ile el sıkışarak partiye katıldı.

    BAŞ DANIŞMANI İSTİFA ETTİ

    Kulislerde AK Parti"den seçilebilecek sıralardan milletvekili adayı gösterilecek sürpriz isimler arasında eski ülkücü kimliği bulunan Musa Serdar Çelebi, Mustafa Çalık, Erzurum Ticaret Odası Başkanı Muammer Cındırlı ile eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir"in isimleri geçiyor. Birkaç ay önce Bahçeli"nin Başdanışmanlığından, ardından da MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Vedat Bilgin"in AK Parti"ye geçeceği haberleri ülkücü camiada şok etkisi yaptı.

    İmralı"ya hizmet ediyorlar

    MHP lideri Devlet Bahçeli, AK Parti ve CHP"nin seçim sonrası koalisyon için altyapı oluşturduklarını ileri sürerek, "İki siyasi zihniyet de neredeyse İmralı"nın dilini ve projelerini hayata geçirmek için birbiriyle yarış içine girmişlerdir. İkisinin de kafasında İmralı canisinin affedilmesi vardır" dedi. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, CHP"lilerin hakikat komisyonu kurulması, askerle PKK"nın aynı anda silah bırakması yönünde ifadelerine tepki göstererek, "Bugünkü CHP"nin neresi Atatürk"ün kurduğu partiyle benziyor?" diye sordu. Bahçeli Yalçın Küçük ve Mehmet Haberal"ın MHP"den milletvekili adayı olacağı iddialarının gerçek dışı ve olduğunu söyledi.

    Star




    Genç Ülkücüler rahatsız Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  02-03-2011, 18:56

    --->: Genç Ülkücüler rahatsız


    Alıntı:
    28 ocak engin alan-Genç Ülkücüler rahatsız

    bu engin alanı niye bu kadar abartıyorlar anlamadım..ne kahramanlık yapmışta efsane olmuş..devletin helikopterleri ile hanımının nevresim takımlarını taşıttıgı için mi efsane olmuş?? kaç sene çalışmış özel kuvvetlerde…topu topu 4 sene..o da tümgeneralken..çatışma bittikten sonra bırakın kaçsehit oldugunu-kaç terorist leşi var onu söyleyin bana-önemli olan o.. diyen bir adam nasıl kahraman olur..sıradan bir adam işte..mahkemede delikanlı gibi ifade vereceklerine-cocuk gibi aglayıp türlü yollara başvuruyolar mahkemeden kaytarmak için...gelelim bahçeliye...devlet bahçeli ortalıga ip falan atıyodu öcalanı asın-ipiniz yoksa alın size ip diyerek..akpden önce aklınız nerdeydi de ip mip atmıyodunuz..gidip genelkurmayın önünde atsana ipi-sıkıyosa…
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci

      Permalink - Mesaj no 2  02-25-2011, 16:23

    --->: Genç Ülkücüler rahatsız


    tamamiyle propaganda kokan iğrenç bir iftira, müslümana yakışmayacak bir yalan. hem genç ülkücü diye başlık atacaksınız. hemde eski tüfekler diyerek devam edeceksiniz. tamamen uydurma bir yazı. birde siteniz muhakeme net olacak. ancak olsa olsa iblis net olabilir
    genç ülkücü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) genç ülkücü Ziyaretci