AK Parti'nin yaptırdığı son anketteki oy oranları   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-26-2011 (15:38)   Son Mesaj: 01-26-2011 (15:38)    Cevap: 0    Gösterim: 468  

    01-26-2011

    AK Parti'nin yaptırdığı son anketteki oy oranları

    AK Parti'nin yaptırdığı son anketteki oy oranları


    AK Parti Genel Başkan Yardımcı Hüseyin Çelik gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Anamuhalefet partisinin iddialarına yanıt verdi. Çelik, AK Parti tarafından 7 bölgede yapılan anketteki oy oranlarını açıkladı.

    Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kömür ihalesi ile ilgili iddialara cevap verdi.
    Celik: Kılıçdaroğlu'nun Erzurum'la ilgili söyledikleri kesinlikle doğru değildir diyerek CHP'nin iddialarına söyle devam etti:

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Müslüman küfür edermi ? ahlaklı adam küfür edermi? diyerek Sayın Başbakan'ın küfür ettiğini iddia ederek çamur attı dedi.

    Kılıçdaroğlu Hizbullah iddiasıyla duvara toslamıştır. Hiç bir illegal örgütle bağlantımız olmamıştır. Kılıçdaroğlu iddialarını ispatlayamayınca milletvekillerimize saldırıya geçmiştir. Hizbullahla bağlantılı dernekleri ziyaret ettiğimizle alakalı yeni iddialar önesürmüştür. Türkiye'nin doğusunda ve güneydoğusunda her tür ideolojiye sahip dernek bulunmaktadır. Biz hangisinin hangi örgüte bağlı olduğunu bilemeyiz duvara tosladığını tekrar gösterir dedi.

    Kayseri Belediye Başkanı ile ilgili iddialar

    İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı rapora göre herhangi bir yolsuzluğa rastlanmamıştır Kılıçdaroğlu yolsuzluk iddiası ortaya attı ama birşey çıkartamadı dedi.

    Hrant Dink'i öldüren Gaffar Okan'ı öldüren katil zihniyet alçak zihniyettir diyen Çelik, Hırant Dink'in ölümünden sonra katilleri ve yardakçıları hemen yakalanıp yargılanıyor. Bunu yapan AK Parti'dir. Ülkemizde bugün herkes ben Ermeniyim, ben Kürt'üm diyebiliyorsa özgürce sözlerini belirtebiliyorsa bunu yapanda AK Partidir.

    Türkiye çapında 5369 denekle yüz yüze 7 bölgede yapılan bir anket....

    Gençler homojen olarak AK Parti'ye oy veriyor. Halkın en çok sevdiği lider Başbakan Recep Tayyip Erdoğan diğer liderlerinden 5 kat daha fazla seviliyor.

    CHP: Yüzde 23
    MHP: Barajın biraz üzerinde
    AKP: Yüzde 60'ın üzerinde

    Çelik gazetecilerin sorularını yanıtlıyor....

    Başkanlık sistemi ile ilgili sorulan soruya cevap veren Çelik: Başkanlık sistemi bugün yoğunluklu olarak çalışılan bir konu değil gündemimizde yok. Cumhurbaşkanı Gül'ün çekincelerine saygımız var diyerek noktaladı.




    AK Parti'nin yaptırdığı son anketteki oy oranları Yorumları