YERELSEN üyeleri Kartepe'de buluştu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-26-2011 (15:23)   Son Mesaj: 01-26-2011 (15:23)    Cevap: 0    Gösterim: 432  

    01-26-2011

    YERELSEN üyeleri Kartepe'de buluştu

    YERELSEN üyeleri Kartepe'de buluştu


    YERELSEN 2011 yılının ilk genişletilmiş istişare kurulu toplantısını üyesi bulunan belediyelerin başkanları ve belediye iştiraklerinin yöneticilerinin katılımıyla Kocaeli’nin Kartepe İlçesinde bulunan Green Park Otel’de gerçekleştirdi.

    Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası Genel Başkan Zeki Toçoğlu"nun başkanlık ettiği toplantıda yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
    Toplantıda ev sahibi olarak söz alan Başkan Şükrü Karabalık toplantıya katılan üye belediye başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

    Konuklarını ağırlamaktan kıvanç duyduğunu belirtti. YERELSEN" nin düzenlemiş olduğu genişletilmiş istişare kurulu toplantılarıyla üyelerin birbiriyle kaynaşmasında önemli bir misyon üstlendiğini söyledi.

    YERELSEN" in toplu iş sözleşmelerinde çok profesyonelce hizmet verdiğini ve bu sayede Belediye Başkanlarının diğer hizmetlere daha fazla zaman ayırmasını sağladığını belirti.

    Özellikle Kartepe Belediyesinde 2010 yılında imzalanan sözleşmenin Yerelsen sayesinde sorunsuzca halledildiğini söyledi.Konuşmasının devamında Kartepe Belediyesinin hizmetlerinden bahseden Karabalık, toplantıya katılımın yüksek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

    Başkan Karabalık"tan sonra sözü alan Yerelsen Genel Sekreteri Avukat Mümtaz Uzun katılımcılara 2010 yılında YERELSEN"in yaptığı faaliyetler ve toplu iş sözleşmeleri hakkında genel bir değerlendirme yaptı.

    Ardından 2011 yılında başlayan ve başlayacak olan sözleşmeler ve faaliyetlerle ilgili olarakta bir sunum yaptı. Yeni üye olan belediyeler ve önümüzdeki günlerde üye olacak olan Belediyeler hakkında da bilgi veren Uzun, teşkilatlanma çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirtti.

    Toplantıda son olarak görüşlerini açıklayan Başkan Zeki TOÇOĞLU, tüm katılımcılara ve toplantıya evsahipliği yapan Başkan Şükrü Karabalık"a teşekkür etti.

    Yerelsen olarak yapılan faaliyetleri anlattı.Yapılan faaliyetler ve teşkilatlanma çalışmalarının artarak devam ettiğini belirten Toçoğlu, üyelerinde bu çalışmalar içinde daha fazla yer almasını istedi.

    Üyelerin dilek ve temennilerinden sonra toplantıya yenilen akşam yemeğiyle devam edildi.

    Toplantının sonunda, bir sonraki toplantının Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım"ın evsahipliğinde Sakaraya"nın Karapürçek ilçesinde yapılmasına karar verildi.




    YERELSEN üyeleri Kartepe'de buluştu Yorumları