2 kardeş yangında hayatını kaybetti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-26-2011 (15:06)   Son Mesaj: 01-26-2011 (15:06)    Cevap: 0    Gösterim: 543  

    01-26-2011

    2 kardeş yangında hayatını kaybetti

    2 kardeş yangında hayatını kaybetti


    Gaziantep'in Şehitkamil İlçesi'nde 2 kardeş kaldıkları lojmanın mutfak bölümünde çıkan yangında hayatını kaybeti.


    Gaziantep'te, buzdolabının fişinin kısa devre yapması sonucu çıktığı tahmin edilen yangın sonucunda iki kardeş hayatını kaybetti.
    Şehitkamil ilçesine bağlı Aktoprak köyünde meydana gelen olayda, köyün ilköğretim okulunda 3 ay önce özürlü kontenjanından hizmetli olarak işe başlayan Turgut K.'nin kaldığı lojmanda, ilk belirlemeye göre buzdolabının fişinin kısa devre yapması sonucunda yangın çıktı.

    Lojmanın mutfak bölümünde çıkan yangın sonucu oluşan duman sebebiyle, nakış kursuna giden anneleri İpek K. tarafından uyutulan 5 yaşındaki Muzaffer ve 4 yaşındaki Turgay K. zehirlendi. Evden yükselen dumanları gören köy sakinleri, içeriye girerek dumandan zehirlenmiş olan çocukları dışarı çıkardı ve hemen minibüsle Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye getirilen her iki kardeşin de hayatını kaybettiği belirlendi. Haberi alarak hastaneye gelen baba Turgut K. ve anne İpek K. ise hastanede sinir krizleri geçirdi.

    Görgü şahitleri de, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinden 3 ay önce gelerek okulda hizmetli olarak işe başlayan Turgut K.'nin kaldığı lojmandan dumanlar yükseldiğini görünce hemen içeriye girdiklerini ve odada yatan 2 kardeşi de dışarı çıkararak, köyün minibüsüyle hastaneye götürdüklerini ifade ettiler.

    Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin olay yerinde inceleme yaptığı ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.







    2 kardeş yangında hayatını kaybetti Yorumları