Ulaşım sorunu çözüldü, muhtarlar sevindi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-26-2011 (14:58)   Son Mesaj: 01-26-2011 (14:58)    Cevap: 0    Gösterim: 458  

    01-26-2011

    Ulaşım sorunu çözüldü, muhtarlar sevindi

    Ulaşım sorunu çözüldü, muhtarlar sevindi


    Karaisalı ve Çatalan çevresindeki köylerin muhtarları Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret ederek, ulaşım sorununun çözülmesine sevindiklerini dile getirdiler.

    Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Polat ve İl Genel Meclisi Üyesi Veysel Güngör öncülüğünde ziyarette bulunan muhtarlar Adana kent merkezi ile Çatalan arasında belediye otobüs seferleri başlaması dolayısıyla Başkan Vekili Zihni Aldırmaz"a teşekkür ettiler.
    Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sıtkı Polat, geçmişte sözkonusu bölgede ulaşım konusunda büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, "Ancak artık bu sorun çözüldü.

    Güzel bir güzergah belirlenmiş. Hemen hemen tüm köylerin ulaşım sorunu ortadan kalktı. Onbinlerce insan verilen hizmetten son derece memnun" dedi.

    Ziyarette hazır bulunan muhtarlar da verilen hizmetten dolayı Aldırmaz"a teşekkür ettiler.

    Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, otobüs, su gibi hizmetlerin çok gerekli hizmetler olduğunu vurgulayarak, "Biz hizmet için buradayız.

    Şimdiye kadar bu hizmetlerin verilmemesi eksiklik. Bunlar olması gereken hizmetler. Önümüzdeki dönemde otobüsler de yenilenir ve engelli yurttaşlarımız da rahat eder" şeklinde konuştu.

    Muhtarlar ayrıca Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Mustafa Tuncel"i de ziyaret ederek, verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

    Ziyarette Karaisalı Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünlü, Kocaveliler Muhtarı Mustafa Koca, Beydemir Köyü Muhtarı Abdulkadir Tanrıverdi, Tatık Köyü Muhtarı Ahmet Süngü, Ömerli Köyü Muhtarı Fikret Yazgan, Sarıkonak Köyü Muhtarı Selami Yılmaz, Düşekevi Köyü Muhtarı Zekeriya Ketsek, Tümenli Köyü Muhtarı Mehmet Tay, Hacımusalı Köyü Muhtarı Mehmet Beyaz, Çatalan Mahalle Muhtarı Davut Aldatmaz, Sarımehmetli Muhtarı Mehmet Durukan, Çocuklar Köyü Muhtarı Halil Çay, Başkıf Mahalle Muhtarı Ahmet Sak, Kuzgun Köyü Muhtarı Yusuf Özgen ve Hacılı Köyü Muhtarı Haydar Haydar hazır bulundu.




    Ulaşım sorunu çözüldü, muhtarlar sevindi Yorumları