Universiade için güvenlik tedbiri   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-26-2011 (14:56)   Son Mesaj: 01-26-2011 (14:56)    Cevap: 0    Gösterim: 458  

    01-26-2011

    Universiade için güvenlik tedbiri

    Universiade için güvenlik tedbiri


    Erzurum'da yarın açılış töreni yapılacak olan 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı.

    59 ülkeden yaklaşık 3 bin sporcunun yarışacağı 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesinde güvenlik tedbirleri artırıldı. Şehir genelinde takviye devriyeler oluşturulurken şüpheli görülen şahıslar sorgulanıyor.
    Bu kapsamda yapılan kontrollerde şehrine en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde aranan bir kişinin üzerinden sallama tabir edilen döner bıçağı ele geçirildi.

    Bıçağa el konulurken şahıs hakkında polis merkezine götürülerek maksat dışı delici ve kesici alet taşımak suçundan yasal işlem yapıldı.

    Öte yandan, kış oyunları öncesinde akreditasyon kartları da sıkı sıkı incelenirken sahte akreditasyon kartları basılması ihtimaline karşı önlemler artırıldı.







    Universiade için güvenlik tedbiri Yorumları