Işıklar Holding'ten erken ödeme açıklaması   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-26-2011 (14:19)   Son Mesaj: 01-26-2011 (14:19)    Cevap: 0    Gösterim: 496  

    01-26-2011

    Işıklar Holding'ten erken ödeme açıklaması

    Işıklar Holding'ten erken ödeme açıklaması


    Işıklar Yatırım Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, Asia Debt Management'ın fon kuruluşu ASSG'ye borcunu ödediğini açıkladı.

    Işıklar Holding A.Ş. grubu şirketlerinden Işıklar Pazarlama A.Ş'nin, Asia Debt Management'in (ADM) fon kuruluşu olan A.S.S.G'ye olan borcunun 16 milyon dolarlık bölümünü erken ödediği bildirildi.
    Işıklar Yatırım Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, şöyle denildi:

    ''Işıklar Yatırım Holding A.Ş'nin de içinde bulunduğu Işıklar Holding A.Ş. grubu şirketlerinden Işıklar Pazarlama A.Ş, ADM'nin fon kuruluşu olan A.S.S.G'ye Aralık 2010'da 5 milyon dolar ve bugün 11 milyon dolar olmak üzere toplam 16 milyon dolar erken borç ödemesi yapmıştır.

    Yapılan bu ödeme ile birlikte A.S.S.G., Işıklar Grubu şirketlerinden Işıklar Holding A.Ş., Işıklar Yapı Holding A.Ş. ve Niğbaş Niğde Beton Sanayi A.Ş. Kırşehir Meytaş Mermer Fabrika Sanayi Ticaret A.Ş, Işıklar İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş ve Işıklar İnşaat ve Turizm İşletmeleri A.Ş'nin taşınmazları üzerindeki ipotekler ile Işıklar Dış Ticaret A.Ş. ve Turkraft Holding A.Ş. üzerindeki hisse rehinlerini kaldırmak üzere izin belgelerini grubumuza tevdi etmiş bulunmaktadır. Bugün itibariyle Işıklar Grubu'nun ADM'nin fon kuruluşu A.S.S.G'ye ana para borcu 6.850.968 dolara düşmüş olmaktadır.''




    Işıklar Holding'ten erken ödeme açıklaması Yorumları