Kurtlar Vadisi'ni öğrenciler çekerse... /   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-26-2011 (14:17)   Son Mesaj: 01-26-2011 (14:17)    Cevap: 0    Gösterim: 603  

    01-26-2011

    Kurtlar Vadisi'ni öğrenciler çekerse... /

    Kurtlar Vadisi'ni öğrenciler çekerse... /


    Siirt'te 5 öğrenci Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden esinlenerek kısa film çekti. Kurtlar Vadisi mezarlık sahnesini canlandıran öğrencilerin çektikleri kısa film sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor.



    Siirt'te bir grup lise öğrencisinin "Kurtlar Vadisi Pusu" isimli diziden esinlenerek çektikleri kısa film, internette paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor.
    Siirt Endistrü Meslek Lisesi'nde okuyan 8 öğrencinin amatör kamera ile çektikleri Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 106. bölümdeki mezarlık sahnesi, "Kurtlar Vadisi Mezarlık" ismi ile sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor.

    Öğrencilerin kendi imkanları ile çektikleri mezarlık sahnesinde 5 öğrenci omuzlarına taşıdıkları tabutu mezarlığa götürürken arkada Polat Alemdar ve kucağında oğlu Ali Memati (Mamoş) olan Memati'yi taklit eden öğrenciler görülüyor. Film Facebook'ta, Siirt Endüstri Meslek Lisesi adına açılan grupta yayımlandı. Kısa filmin arka fonuna da Kurtlar Vadisi müzikleri eklendi.

    Okul bahçesinde Polat Alemdar ve Memati'nin katıldığı bir çatışma sahnesinin taklidinde Polat Alemdar'a benzetilen öğrencinin el arabası ile kaçırılması sahnesi internette binlerce kişi tarafından beğenildi





    Kurtlar Vadisi'ni öğrenciler çekerse... / Yorumları