Kazayı ekmek poşetine takılan plaka çözdü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-26-2011 (00:06)   Son Mesaj: 01-26-2011 (00:06)    Cevap: 0    Gösterim: 473  

    01-26-2011

    Kazayı ekmek poşetine takılan plaka çözdü

    Kazayı ekmek poşetine takılan plaka çözdü


    Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, evine gitmek üzere yol kenarında yürüyen bir yaya hayatını kaybetti.

    Kazaya karışan aracın sürücüsü, hayatını kaybeden kişinin ekmek poşetine takılan plakası nedeniyle kıskıvrak yakalandı.

    Edinilen bilgiye göre; saat 20:00 sularında evine gitmek üzere marketten ekmek alan Hasan Kolsuz (57), Çamköy Hali Mevkii"nde çevre yolunun kenarından evine doğru yürümeye başladı. Hal Kavşağı"nı geçen Kolsuz"a yolda seyreden bir araç çarptı. Çarpmanın ardından Kolsuz, elindeki ekmek poşeti ile birlikte yol kenarına savruldu.
    Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kolsuz"un hayatını kaybettiğini belirlerken, polis ekipleri ise talihsiz adama çarpan aracın peşine düştü. Çevrede kısa süreli bir araştırma yapan ekipler Kolsuz"un ekmek poşetine takılmış bir plaka buldu. Hemen plaka üzerinden sürücüye ulaşan ekipler Vedat Kestirmeci isimli vatandaşı 48 H 3707 plakalı aracı ile birlikte yakaladı. Kestirmeci polislere verdiği ilk ifadesinde teslim olmak için karakola gittiğini söylediği öğrenildi.
    Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, hayatını kaybeden Hasan Kolsuz"un cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu"na gönderildi.




    Kazayı ekmek poşetine takılan plaka çözdü Yorumları