Yaralı köpek yürekleri burktu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-25-2011 (22:57)   Son Mesaj: 01-25-2011 (22:57)    Cevap: 0    Gösterim: 538  

    01-25-2011

    Yaralı köpek yürekleri burktu

    Yaralı köpek yürekleri burktu


    İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir aracın çarpması sonucu yaralanan sahipsiz köpek, uzun süre can çekişti.

    Olay, Yeşillik Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sahipsiz olduğu belirlenen bir köpeğe cadde üzerinde seyir halinde bulunan araçlardan biri çarptı. Olayı gören vatandaşlar, köpeği yol kenarına aldılar. Bir süre can çekişen köpek, bir süre sonra telef oldu.

    Köpeğin acı içinde yerde yattığını gören 32 yaşındaki Meral Demircan, "Gündüz burada köpeğe araba çarptı. O saatten beri aramadığımız hiçbir birim, belediye, zabıta, polis, hayvan hastanesi, veteriner kalmadı. Hiçbir yer bize cevap vermiyor. Aradığımızda 'bizim işimiz değil, biz ilgilenemiyoruz, yapabileceğimiz hiçbir şey yok' dediler. Hayvan saatlerce can çekişti. Vicdansız bir milletiz. Bu çok acı bir durum" diye konuştu.


    Şikayetçi olmak istediğini belirten Demircan, "Ben çok ciddi bir vergi mükellefiyim. Vergilerimizi eğer düzenli ödüyorsak böyle olaylarda hassas olunması gerektiğine inanıyorum. Yazık, çok üzülüyorum. Çocuklarımızı mutlu etmek için hayvan alıyoruz fakat sokaklardaki hayvanlara bakacak hiç kimse yok. Gelip geçen herkes kafasını çeviriyor. Koskoca İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yaşıyorum. Acı duyuyorum" dedi.

    İHA




    Yaralı köpek yürekleri burktu Yorumları