Erdoğan ve Kılıçdaroğlu üslup eleştirisi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-25-2011 (16:34)   Son Mesaj: 01-25-2011 (16:34)    Cevap: 0    Gösterim: 522  

    01-25-2011

    Erdoğan ve Kılıçdaroğlu üslup eleştirisi

    Erdoğan ve Kılıçdaroğlu üslup eleştirisi


    Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu üslupları konusunda eleştirdi.

    Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu üslupları konusunda eleştirerek, Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'dan ''siyasi nezaket ve kibarlık dersi'' almalarını istedi.
    Çetinkaya, yaptığı yazılı açıklamada, Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki sataşmaların hakaret boyutuna vardığını savunarak, ''Bu ülkenin başbakanına ve anamuhalefet liderine bu üslup hiç yakışmıyor'' görüşünü dile getirdi.

    Çetinkaya, şunları kaydetti:

    ''Geçmişte liderler arasında belki de bugünküne göre çok daha büyük çekişme söz konusuydu. Fakat siyasi parti liderlerinin gündeminde kişisel hakları rencide eden sözler yoktu. İnce bir mizah ve espri vardı, siyasi zeka ve üslup hakimdi. Milli Görüş Partilerinin ülkemizde boy göstermesiyle seviye ve itibar kazanan siyaset bunların yüzünden bugün seviye kaybediyor. Bu davranış, bu irtifa kaybettiren hakaretvari saldırı söylemleri; halkın siyaset kurumuna ve siyasilere olan güvenini ve saygısını sarsıcı boyuttadır.

    Birbirlerinin kimyasını bozmayı amaçlayan saldırılar böyle sürerse birbirlerinin fiziğini de bozacak gibi gözüküyor. Fakat şu bilinmelidir ki haziran seçimlerinde bu millet hem iktidara hem de anamuhalefete asıl dersi verecek. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu, Türk siyasi hayatına damgasını vuran büyük siyasi lider Genel Başkanımız Sayın Erbakan'dan bir siyasi nezaket ve kibarlık dersi alsınlar''




    Erdoğan ve Kılıçdaroğlu üslup eleştirisi Yorumları