Sara nöbeti geçrdi, donarak öldü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-25-2011 (16:06)   Son Mesaj: 01-25-2011 (16:06)    Cevap: 0    Gösterim: 607  

    01-25-2011

    Sara nöbeti geçrdi, donarak öldü

    Sara nöbeti geçrdi, donarak öldü


    Kırşehir'in Mucur ilçesi Kargın köyünde, 2 gündür kayıp olan şahsın cesedi 9 kilometre uzakta bulunurken, sara nöbeti geçirdiği ve donarak öldüğü öğrenildi.

    Olay, Kargın köyünde 2 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hamza Kıratlı (77) eşi ile birlikte ot toplamaya gitmesinin ardından kayboldu. Eşinin bir anlık dalgınlığının ardından ortadan kaybolan yaşlı adam, eşinin tüm aramalarına rağmen bulunamadı. Hamza Kıratlı'nın eve geldiğini düşünen kadın döndüğünde eşini evde bulamayınca hemen jandarmaya haber verdi.
    Jandarma ekipleri köye gelerek, köylüler ile birlikte aramalara başlamasının ardından, sivil savunma ekipleri 2 adet arama kurtarma köpeği de çalışmalara katıldı. Aramalarına köy çevresinden başlayan ve genişleten ekipler, bugün öğlen saatlerinde Kırşehir'in Mucur-Nevşehir'in Hacıbektaş İlçesi sınırında bulunan Çiğdem Köyü yakınlarında şahsı sırtüstü yatar vaziyette ölü buldu.

    Hamza Kıratlı'yı tanıyan şahıslardan alınan bilgiye göre, sara hastası olduğu ve ara sıra sara nöbeti geçirdiği öğrenildi. Şahsın ot toplarken kaybolmasının ardından sara nöbeti geçirdiği ve hareketsiz kalan yaşlı adamın donarak öldüğü iddia edildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.




    Sara nöbeti geçrdi, donarak öldü Yorumları