Öldürdüğü bebeğini bahçeye gömdü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-25-2011 (15:06)   Son Mesaj: 01-25-2011 (15:06)    Cevap: 0    Gösterim: 580  

    01-25-2011

    Öldürdüğü bebeğini bahçeye gömdü

    Öldürdüğü bebeğini bahçeye gömdü


    Mersin'in Erdemli ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir kadın gayrimeşru olarak dünyaya getirdiği bebeğini öldürüp bahçeye gömdü.

    Edinilen bilgeye göre olay, Erdemli ilçesine bağlı Limonlu beldesinde meydana geldi. 29 Ekim 2009 tarihinde annesi Emine K. (56) ve kardeşleri ile birlikte kalan Gülay K. (33), gayrimeşru olarak evinde bir erkek bebek dünyaya getirdi.

    Çevre baskısından korkan Gülay K., bebeğin ölümünü bekledi. Gülay K. ölen bebeğini annesi Emine K. ile birlikte evlerinin yakınındaki narenciye bahçesine gömdü. Ancak olayı fark edenler tarafından durum jandarmaya bildirildi.

    Harekete geçen jandarma ekipleri, bebeği gömüldüğü bahçeden çıkartarak, cesedi Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Ceset daha sonra da incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
    İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda bebeğin gelişiminin ve doğumunun normal olduğunun belirlenmesi üzerine Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmayı derinleştirildi.

    Verilen ifadelerden yola çıkan savcılık, İzmit'te bir narenciye fabrikasında çalışan Gülay K. ve annesi Emine K.'yı gözaltına alarak Erdemli'ye getirdi.

    İfadeleri alınan Gülay K. ve annesi Emine K. tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.
    Nitelikli şekilde kasten öldürme suçundan anne Gülay K. ile kendisine yardım ettiği belirlenen Emine K. tutuklanarak Adana Karataş Kadın Cezaevi'ne gönderildi.




    Öldürdüğü bebeğini bahçeye gömdü Yorumları