Askere gidebilmek için kapkaç yaptı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-25-2011 (13:04)   Son Mesaj: 01-25-2011 (13:04)    Cevap: 0    Gösterim: 478  

    01-25-2011

    Askere gidebilmek için kapkaç yaptı

    Askere gidebilmek için kapkaç yaptı


    Adana'da bir kişi askere gidebilmek için, pazardan dönen yaşlı kadının çantasını çaldı. Polis tarafından yakalanan şahıs sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

    Adana'da pazardan dönen yaşlı bir kadının çantasını çalan kapkaççı polis tarafından yakalandı. Zanlı, askere gitmek için paraya ihtiyacı olduğunu bu yüzden kapkaç yaptığını söyledi.
    Huriye Emel Tankut (67), Emek Mahallesi'ne kurulan pazardan alışveriş yaptıktan sonra evine dönerken yanına yaklaşan Ahmet T. (20) isimli şahıs elindeki çantasını kapkaç yoluyla alarak kaçmaya başladı. Bu sırada yaşlı kadının kapkaça uğradığını gören vatandaşlar kaçan şahsı kovalamaya başladı. Zanlı, çaldığı çantayı atarak ara sokaklara girip kayboldu.

    Ancak Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ile Güven Timleri ara sokaklarda şahsı aramaya başladı. Polis kısa sürede şahsı Dumlupınar Mahallesi ara sokaklarında yakalayarak gözaltına aldı.

    Gözaltına alınan şahıs, içerisinde 100 lira, cep telefonu ve kartların olduğu çantayı çalmayı biranda düşündüğünü, askere gitmesi gerektiğini ancak maddi durumu kötü olduğu için askere gidecek parayı bulamadığını bu nedenle kapkaç yaptığını söyledi. Şahıs sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.







    Askere gidebilmek için kapkaç yaptı Yorumları