Safranbolu'da kayıp kuzenler kuyuda aranıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-25-2011 (13:04)   Son Mesaj: 01-25-2011 (13:04)    Cevap: 0    Gösterim: 480  

    01-25-2011

    Safranbolu'da kayıp kuzenler kuyuda aranıyor

    Safranbolu'da kayıp kuzenler kuyuda aranıyor


    Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Nebioğlu köyünde, yaklaşık 4 yıl önce kaybolan amca çocuklarının yakınlarının, cesetlerin kuyuda olduğunu iddia etmesi üzerine arama çalışması başlatıldı.

    Alınan bilgiye göre, Nebioğlu köyünde çiftçilik yapan amca çocukları Abidin (50) ve Niyazi Ergin (24), 2007 yılında sigara almak için köyden ayrıldı. Kendilerinden haber alınamayan amca çocukları, her yerde aranmalarına rağmen bulunamadı.
    Abidin Ergin'in, vatani görevini tamamlamasının ardından köye dönen oğlu Cengiz ve diğer oğlu Sezai Ergin, kendi imkanlarıyla kayıpları aramaya başladı.

    Geçen yıllarda açık olan Tayyip köyündeki bir kuyunun kapatılmış olduğunu fark eden Ergin kardeşler, jandarma karakoluna giderek babası ve amcasının oğlunun cesetlerinin kuyuda olduğu iddiasında bulundu.

    Jandarma ekipleri tarafından kuyuda başlatılan açma çalışmaları sırasında Abidin Ergin'e ait cep telefonu, bazı kıyafetler, cüzdan ve kimliğe rastlandı.

    Niyazi Ergin'in babası Sami Ergin, sigara almak için köyden ayrılan oğlu ve Abidin Ergin'den uzun süre haber alınamadığını belirterek, o günlerde yapılan çalışmalarda güvenlik güçlerinin her yeri aramadığı iddiasında bulundu.

    Ekiplerin, kuyuyu açma çalışmaları devam ediyor.




    Safranbolu'da kayıp kuzenler kuyuda aranıyor Yorumları