Kılıçdaroğlu güvenlik konferansına katılacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-25-2011 (11:36)   Son Mesaj: 01-25-2011 (11:36)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    01-25-2011

    Kılıçdaroğlu güvenlik konferansına katılacak

    Kılıçdaroğlu güvenlik konferansına katılacak


    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Şubat’ta Almanya’ya giderek, Münih Uluslararası Güvenlik Konferansı’na katılacak.

    CHP Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Münih"te 47. kez toplanacak olan Uluslararası Güvenlik Konferansı'na, ABD, Rusya, Japonya, Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, Kore, Kanada, Arjantin, Brezilya, İtalya, Macaristan, Yunanistan, Afganistan, İran, Irak ve Polonya dahil olmak üzere 150 ülkeden Cumhurbaşkanı, Başbakan, Dışişleri ve Savunma Bakanları ile Genel Kurmay Başkanları davet edildi.
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"nun da davetli olduğu Münih Uluslararası Güvenlik Konferansı 4-6 Şubat tarihleri arasında toplanacak. Konferansta ulusal ve uluslararası güvenlik sorunlarıyla, bölgesel çatışmalar ve alınması gereken önlemler ayrıntılı olarak masaya yatırılacak.

    Kılıçdaroğlu"na Almanya gezisinde, CHP Genel Başkan Yardımcıları Osman Korutürk, Umut Oran ve Genel Başkan Danışmanı Ali Kıç eşlik edecek.




    Kılıçdaroğlu güvenlik konferansına katılacak Yorumları