Yazıcıoğlu'na ulaşanlar sustular   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-25-2011 (01:57)   Son Mesaj: 01-25-2011 (01:57)    Cevap: 0    Gösterim: 568  

    01-25-2011

    Yazıcıoğlu'na ulaşanlar sustular

    Yazıcıoğlu'na ulaşanlar sustular


    Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili Devlet Denetleme Kurulu'nun raporundan sonra Yazıcıoğlu'nun eşi de ilk kez konuştu. Gülefer Yazıcıoğlu, eşinin cep telefonu ve olayı gören köylülerle ilgili ayrıntılar verdi.



    BBP"nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu"nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, eşiyle ilgili çok tartışılacak sözler söyledi. Gülefer Yazıcıoğlu, eşinin cep telefonunun pili durmasına karşın sim kartının kaybolduğunu köylülerin de kendileriyle konuşmaktan çekindiğini söyledi.
    Habertürk"te Akşam Raporu programına katılan merhum Muhsin Yazıcıoğlu"nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, cep telefonu olayına dikkat çekti. Gülefer Yazıcıoğlu, eşinin bulunan cep telefonunun sim kartının kaybolmasına karşın pilinin kaybolmadığını belirterek "Böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum. Bir telefonda pil çıkmadan sim kartın çıkması ya da düşmesi söz konusu olamaz" dedi.

    Gülefer Yazıcıoğlu, kaza yerini gören köylülerle ilgili de ilginç açıklamalarda bulundu. Yazıcıoğlu, olay yerini gören köylülerle görüşmek istediğini belirterek " ancak bazı köylülerin "Bizim çoluğumuz çocuğumuz var" diyerek bizimle görüşmek istemediler. Ben de o insanların can güvenliği ve kendi tercihleri olması nedeniyle ısrarcı olmadım" dedi. Yazıcıoğlu, "Doğruyu söyleyip söylememek kendilerinin vicdanına kalmış bir olaydır." Dedi.

    Yazıcoğlu, köylülerin dağdan ilk geldiklerinde cep telefonlarındaki görüntülerin silindiğini belirterek " O görüntüler neydi, o görüntüleri bir yerlere aktarıp bize verebilirlerdi. Ancak neden sildiklerini anlamış değilim" dedi.

    Gülefer Yazıcıoğlu, eşinin "Bizim tarlayı sürmüşler" sözüne de değinerek "Başkan, parti içine, ocak içine bir takım insanların sızdırıldığını, bu insanları başka yönlere yönlendirilmeye çalışıldığını başkan tespit etmişti ve buna ciddi manada engel olmaya başlamıştı. Gençleri farklı yerlerde kullanılmasına müsaade etmiyordu." Dedi.

    Yazıcıoğlu, eşinin hayatta olsaydı, neler olurdu konusuna değinirken eşinin hayatını kaybetmesi ve partinin geleceğiyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.





    Yazıcıoğlu'na ulaşanlar sustular Yorumları