Uğur Işılak, AK Parti'den aday mı?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-25-2011 (01:38)   Son Mesaj: 01-25-2011 (01:38)    Cevap: 0    Gösterim: 1130  

    01-25-2011

    Uğur Işılak, AK Parti'den aday mı?

    Uğur Işılak, AK Parti'den aday mı?


    Genel seçimlere doğru ünlü isimler de partilerle anılmaya başlandı.. Uğur Işılak için AK Parti'den aday olacağı iddiaları Ankara'da dillenmeye başladı.

    Haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesi partiler vitrinlerine ünlü ve kamuoyu tarafından sevilen isimleri kadrolarına katma peşinde..

    Sevilen sanatçı Uğur Işılak'ın da adı, milli futbolcu Hakan Şükür ve gazeteci Şamil Tayyar ile birlikte AK Parti ile anılmaya başlandı..

    Ankara'dan aday olacağı iddiası kulislerde konuşulurken, sanatçının Başbakan Erdoğan'a yakınlığı da biliniyor..
    Ankara Şereflikoçhisar'lı olan sanatçı, Her Şey Türkiye İçin ve Haydi Anadolu şarkılarını AK Parti'nin seçim mitinglerinde kullanılmasına izin vermiş ve parçalar beğeni toplamıştı..

    Uğur Işılak daha önce de Haber7.com'a verdiği bir röportajda, 'Bir defa vefasız ve balık hafızalı olmamak lazım. Bundan 8-9 yıl evveline gitmek lazım. 2001 yılını hatırlatmak istiyorum. 2001 yılını yaşayanlar bu ülkenin nasıl bir halde olduğunu çok iyi bilirler. 2001"de sokaklarda araba azalmıştı, alışveriş merkezleri bomboştu. Ve insanlar daha kötü bir felaket gelir diye bin lirası varsa bin lirasını yastığının altında saklıyordu. Ve Türkiye"de o dönem en yaygın fikir "yurtdışına gitmek" idi ve en çok satan kitaplar da "yurtdışına nasıl gidilir" konulu olanlardı. İnsanlar ülkesine bu kadar güvensiz bir haldeydi. Türkiye"nin Arjantin olması konuşuluyordu ve bu gidişle tamamen iflas eden bir ülke olacağı beklentileri yüksekti. "artık iflah olmaz" deniliyordu, dünya bankalarında kredi notu tamamen düşürülmüştü. Kredi için banka kapılarında bekleyen koca bir ülkeydik. Adımız büyük ama kendimiz küçücük olmuştuk. Bugünleri istirham ediyorum Türk halkı unutmasın. Bunları unutmazsak Başbakanı daha iyi anlarız' demişti..

    Şimdi gözler Uğur Işılak'ın yapacağı açıklamada..




    Uğur Işılak, AK Parti'den aday mı? Yorumları