Uyanık hırsızları kamera görüntüleri ele verdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (23:54)   Son Mesaj: 01-24-2011 (23:54)    Cevap: 0    Gösterim: 555  

    01-24-2011

    Uyanık hırsızları kamera görüntüleri ele verdi

    Uyanık hırsızları kamera görüntüleri ele verdi


    Mersin'de iki kafadar hırsız kolkola girdikleri özel bir hastanenin danışmasında duran laptop bilgisayarı kablolarını sökerek çalıp yine kolkola kaçtı. Ancak hırsızların unuttuğu birşey vardı.

    Abdullah Biçer'in haberi
    Güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülenen hırsızlık olayının ardından harekete geçen polis, iki zanlıyı da kıza sürede yakaladı. zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

    Olay Mersin'de özel bir hastanede meydana geldi. 24 saat güvenlik kameraları ile takip edilen hastanenin ana kapısından kolkola giren iki kafadan hırsız kısa bir hastane turunun ardından girişte bulunan danışmadakiu laptop bilgisayarı gözlerine kesti. kısa bir keşif yapan ve bilgisayarın kablolarını kontrol eden hırsızlar, olay yerinden kısa süreliğine uzaklaştı.

    Daha sonra yeniden masanın başına gelen hırsızlardan biri arkadaşının önünü kapatırken diğeri bilgisayarın kablolarını sökmeye başladı. Küçük lap top bilgisayarı kucağına alan hırsız ardından yine arkadaşının koluna girerek kapıdan hiç bir şey olmamış gibi hastaneden uzaklaştı. Hırsızlık olayı hastanenin güvenlik kameralarınca an an görüntülendi.

    Olayın ardından görüntüleri inceleyen Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı hırsızlık Büro ekipleri, başarılı bir şekilde aynı gün içerisinde eşkalleri belirlediler her iki hırsızı da kısa sürede yakaladı.

    Hırsızlar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.




    Uyanık hırsızları kamera görüntüleri ele verdi Yorumları