'Aile hekimiyiz' diye evi soydular   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (23:06)   Son Mesaj: 01-24-2011 (23:06)    Cevap: 0    Gösterim: 621  

    01-24-2011

    'Aile hekimiyiz' diye evi soydular

    'Aile hekimiyiz' diye evi soydular


    Antalya’da ‘aile hekimiyiz’ diyerek girdikleri evdeki bayanı uyuşturucu iğne yaparak bayıltan 2 kişi evi soyarak kayıplara karıştı.

    Meydan Kavağı Mahallesi 1551 sokaktaki bir sitede meydana gelen olayda, Selma G. kendisini aile hekimi olarak tanıtan 2 kişiyi içeriye aldı. Doktor gibi davranan zanlılardan şüphelenmeyen Selma G. tetanos aşısının vaktini geldiğini söyledi. Bunun üzerine durumu fırsat bilen 2 zanlı Selam G."ye aşıyı kendilerinin yapabileceğini söyledi. Eve gelenlerin aile hekimi olduğuna inanan Selma G. aşıyı yaptırmaya karar verdi. Bunun üzerine zanlılar Selma G."ye içerisinde henüz tespit edilemeyen bayıltıcı maddenin bulunduğu 2 ayrı iğne yaptı. İğnelerinin etkisiyle bayılan Selma G. ayıldıktan sonra evde kimsenin olmadığını ve kolye ile bileziklerinin olmadığını gördü. Selma G. durumu eşi ve akrabalarına haber verdi. Eve gelerek durumu polise bildiren Selma G."nin eşi evdeki dizüstü bilgisayarın da alındığını farketti. Olay yerine gelen polis ekipleri bir süre evde inceleme yaptı. Özel bir araçla Özel Topçular Andeva Hastanesi"ne kaldırılan Selma G. burada bir süre kontrol altında tutuldu. Kan örneği alınan Selma G."ye verilen maddenin ne olduğu yapılan testlerin ardından kesinleşecek.

    Yaşanan olayı anlatan Selma G. eve gelen 2 zanlının kendilerini aile hekimi olarak tanıttığını ifade etti. Zanlıların sonrada aile hekimi olmadıklarını öğrendiğini belirten Selma G. "Tetanos iğnesi zamanım gelmişti. Tetanos iğnesini kendilerinin de vurabileceklerini söylediler. Tabi ki uyuşturucu içersen bir iğne vurdular. Daha sonra iki dakika içerisinde ne var ne yok soyup gittiler. Laptop aldılar. Takımlarımı da aldılar. Maddi değerleri hiç önemli değil. Küçük 2 yaşındaki bebeğimde vardı yanımda." diye konuştu.

    Vatandaşları da uyaran Selma G. kendini aile hekimi olarak tanıtanları bile eve almamaları gerektiğini söyledi. Aile hekimliğinde geçiş dönemi yaşandığını ifade eden Selma G. fırsatçıların bu durumu değerlendirdiğini söyledi. "Fırsatçılar fırsatlarını kollayıp gayet güzel yapacaklarını yapıp soyup gidiyorlar. Yani sosyete soygunu gibi birşey." diyen Selma G. eve gelenlerin takım elbiseli olduğunu da sözlerine ekledi. Sağlık durumu iyi olan Selma G. yapılan testlerin ardından taburcu edilecek.




    'Aile hekimiyiz' diye evi soydular Yorumları