Ensesinden vuruldu hastaneye yürüyerek gitti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (19:04)   Son Mesaj: 01-24-2011 (19:04)    Cevap: 0    Gösterim: 489  

    01-24-2011

    Ensesinden vuruldu hastaneye yürüyerek gitti

    Ensesinden vuruldu hastaneye yürüyerek gitti


    İzmir''de tartıştığı kişiler tarafından ensesinden vurulan ve hastane yakınına bırakılan kişi, yürüyerek geldiği hastanede tedavi edildi.

    Alınan bilgiye göre, Zeytinlik beldesindeki bir kahvehaneye gelen 4 kişi, çobanlık yaparak geçimini sağlayan ve o sırada kahvede vakit geçiren Gökhan Tüysüzoğlu'yu (25), ''gezmeye gidiyoruz'' diyerek dışarı çıkardı.
    Tüysüzoğlu'nu tenha bir yere götüren 4 kişi, burada kendisinden bakımını yaptığı 15 adet koyunu kendilerine vermesini istedi. İsteklerine karşı çıkan çobanı darbeden şüphelilerden birinin, kaçmaya çalışması üzerine arkasından tabancayla ateş açtığı ileri sürüldü.

    Ensesine isabet eden kurşunla yaralanan Tüysüzoğlu, yine bu kişilerce yaralı olarak Ödemiş Devlet Hastanesi yakınlarına bırakıldı.

    Yaralı halde hastaneye kadar yürüyerek giden Tüysüzoğlu, hastane girişinde sendeleyerek düşmek üzereyken hastane polisi tarafından acil müdahale odasına götürülerek tedavi altına alındı.

    Tabancayla vurularak yaralandığı anlaşılan Tüysüzoğlu, ameliyata alınarak ensesindeki kurşun çıkarıldı.

    Bu arada Tüysüzoğlu'nun verdiği ifade doğrultusunda kimlikleri tespit edilen O.O. (40), M.Ü (30), E.A. (25) ve F.Y.(38) Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı.




    Ensesinden vuruldu hastaneye yürüyerek gitti Yorumları