Genç MÜSİAD Savur'da bilişim sınıfı açtı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (18:53)   Son Mesaj: 01-24-2011 (18:53)    Cevap: 0    Gösterim: 484  

    01-24-2011

    Genç MÜSİAD Savur'da bilişim sınıfı açtı

    Genç MÜSİAD Savur'da bilişim sınıfı açtı


    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu, Mardin’in Savur İlçesine bağlı Sürgücü İlköğretim Okuluna Bilişim Sınıfı açtı

    Bilgisayarlarla donatılan Bilişim sınıfının açılış törenine Savur Kaymakamı Vehbi Bakır, MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Uysan, Sürgücü Belediye Başkanı Fikri Ökmen, Savur İlçe Milli Eğitim Müdrü Mehmet Aslan, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Kazım Aksoy, MÜSİAD Gençlik Kurulu Sektör Kurulu Başkanı Serkan Aksoy katıldı.

    Sürgücü İlköğretim Okulunda Bilişim sınıfını açan Savur Kaymakamı Vehbi Bakır, Burada asıl amaç kamu kaynaklarının yerinde kullanılması gerektiğini belirterek, güneydoğu"nun eğitim düzeyini yükseltmek için bu tür faaliyetlerin çok önemli olduğunu söyledi.

    Hep Sorunları konuştuklarını ifade eden Kaymakam Bakır" sorunları konuşurken de çözüm üretmiyoruz. MÜSİAD bu örnek davranışı ile bilişim sorununa el atmıştır.
    Az da olsa katkıda bulunmuştur. Köylere, okullara yol yapmak ne kadar önemli ise, bundan sonrasını da önemsemek gerekir. İşte bu alanda MÜSİAD"ın desteğinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum" dedi


    MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Uysan ise MÜSİAD Gençlik Kurulu olarak amaçlarının gençler arasında bilişim bilincini oluşturmak olduğunu söyledi. Uysan" Gelecek nesillere de güzel bir miras bırakmak istedik. Bilişime yönelik projelerinin artarak devam edecektir. Oluşturulan bilişim sınıfının Sürgücü halkı ve öğrencileri için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Burada başarılı olan öğrencileri İstanbul"da misafir etmek istiyoruz."dedi.

    Kalkınmanın yolu eğitim ve bilişimden geçtiğini belirten MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Hikmet Köse ise, MÜSİAD olarak eğitime ve bilişime çok önem verdiklerini ifade etti.
    Bilişim sınıfının açılış konuşmalarından sonra Savur Kaymakamının MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Uysan"a plaket verdi.




    Genç MÜSİAD Savur'da bilişim sınıfı açtı Yorumları