Kaza geçiren hamile öldü, bebeği kurtuldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (18:08)   Son Mesaj: 01-24-2011 (18:08)    Cevap: 0    Gösterim: 660  

    01-24-2011

    Kaza geçiren hamile öldü, bebeği kurtuldu

    Kaza geçiren hamile öldü, bebeği kurtuldu


    Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 7 aylık hamile Nuray Altun'un bebeği, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sezaryenle alındı. Bebek 3 günlük yaşam mücadelesini kazandı.

    Doğduğunda solunumu olmadığı için solunum cihazına bağlanan ve 3 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kazanan bebeğe, annesinin ismi verildi.
    Alınan bilgiye göre, 3 gün önce Ümraniye Çakmak mahallesindeki evine giderken bir aracın çarptığı 7 aylık hamile Nuray Altun (28), hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

    Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin acil servisinde sürekli kalp masajı yapılan Altun'a, Dr. Şirin Güven tarafından postmortem sezaryen uygulandı. Altun'un 1 kilo 880 gram ağırlığında dünyaya gelen kız bebeği, tek tük kalp atımı bulunduğu ve solunumu olmadığı için canlandırma işlemlerinin ardından solunum cihazına bağlandı.

    Üç gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kazanan bebek, bugün solunum cihazından çıkartıldı.Annesinin adı verilen ''Nuray'' bebek, hastanede bir erkek bebek dünyaya getiren bir anne tarafından emzirilmeye de başlandı.

    Geçen Kasım ayında annesi silahla vurulup hayatını kaybettikten sonra sezaryenle alınan Zeynep Gülfem'in doğumunu gerçekleştiren Dr. Şirin Güven, hastanelerinde ikinci bir mucizeyle karşılaşmalarının sevindirici olduğunu belirtti.




    Kaza geçiren hamile öldü, bebeği kurtuldu Yorumları