Kutluata: Hükümey halkı ayrıştırdı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (17:37)   Son Mesaj: 01-24-2011 (17:37)    Cevap: 0    Gösterim: 547  

    01-24-2011

    Kutluata: Hükümey halkı ayrıştırdı

    Kutluata: Hükümey halkı ayrıştırdı


    MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata, AK Parti hükümetinin insanları fakirleştirdiğini ve ayrıştırdığını iddia etti.

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata, AK Parti hükümetinin insanları fakirleştirdiğini ve ayrıştırdığını iddia ederek, ''Farklı devlet kurulması tartışmaları ilk kez bu hükümet döneminde gündeme gelmiştir'' dedi.
    Kutluata, Düzce'de, partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, seçim startını tüm partilerden önce verdiklerini söyledi.

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 28 Ocakta seçim beyannamesini ilan edeceğini belirten Kutluata, ''Türkiye'nin durumunu göz önüne aldığımızda, 8 yıllık iktidar birkaç ay sonra bitecek. Nereden nereye geldiğimize baktığımızda, iktidar 'nereye' kısmını uzatarak ifade ediyor ki iyi şeyler yapıldı sanılsın. Biz aslında maalesef nereden, ne kadar kötü noktalara geldiğimizi anlatmaya çalışıyoruz. AKP iktidarı insanları fakirleştirmiş ve ayrıştırmıştır. Farklı devlet kurulması tartışmaları ilk kez bu hükümet döneminde gündeme gelmiştir'' diye konuştu.

    Münir Kutluata, vatandaşlardan Cumhuriyet'in 100'üncü yılının kutlanacağı 2023'e kadar 12 yıllık bir iktidar talebinde bulunduklarını ifade ederek, bunun gerçekleşmesi halinde ilk dönemlerinde ''ayrıştırma ve yağma düzenini'' ortadan kaldıracaklarını, kaynakları vatandaşlara aktaracaklarını söyledi.

    İkinci dönemlerinde işsizliği yok ederek zenginleşme sağlanacağını aktaran Kutluata, 2023 yılında ise Türkiye'yi dünya ülkeleri arasında ''1. Lig''e sokmuş olacaklarını sözlerine ekledi.

    Basın toplantısına, MHP İzmir Milletvekili Kamil Erdal Sipahi ve Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın ile Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Erkan Bülent Haberal da katıldı.




    Kutluata: Hükümey halkı ayrıştırdı Yorumları