İkizlerin acı sonu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-24-2011 (16:04)   Son Mesaj: 01-24-2011 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 545  

    01-24-2011

    İkizlerin acı sonu

    İkizlerin acı sonu


    Adana'da iki kız kardeş şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. İki kardeşin de ikizinin bulunduğu Geçitli beldesi yasa büründü.

    Olay, Yüreğir ilçesinde yaşandı. Ameliyat olan dedeleri Duran Tümer'i ziyarete giden 13 yaşındaki Merve Leman Avanoğlu ile kardeşi 11 yaşındaki Müzeyyen Avanoğlu duş almak için banyoya girdi.
    Kız kardeşlerin bir süre banyodan çıkmamasından şüphelenen yakınları, içeri girdiklerinde çocukları baygın halde buldu.

    Yakınlarınca Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi ve Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kardeşlerin şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi.

    İki kardeş yapılan tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Olayın yaşandığı Geçitli Beldesi'nde ise büyük hüzün yaşandı. Anne Selda Avanoğlu, çocuklarının tabutunu görünce fenalık geçirdi.

    Geride kalan ve ikisi de ikizlerinden ayrılan oğlu Veli Berke ile kızı İrem'e sarılarak gözyaşı döken anneyi yakınları güçlükle sakinleştirdi.

    Baba Hikmet Avanoğlu da bir ara oğlu Veli Berke'ye "Oğlum kardeşlerini sana emanet etmiştim niye sahip çıkmadın" diye sitem etti.

    Bu arada ikizlerinin ölmesine oldukça üzüldükleri gözlenen 13 yaşındaki Veli Berke ile kardeşi 11 yaşındaki İrem yakınlarınca teskin edilmeye çalışıldı.

    4 kardeşin de Adana'daki Cebesoy İlköğretim Okulu'nda öğrenim gördükleri öğrenildi. İki kardeş, beldedeki camide kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.




    İkizlerin acı sonu Yorumları