MHP seçim beyannamesini açıklayacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (15:34)   Son Mesaj: 01-24-2011 (15:34)    Cevap: 0    Gösterim: 525  

    01-24-2011

    MHP seçim beyannamesini açıklayacak

    MHP seçim beyannamesini açıklayacak


    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Ocak Cuma günü yapacağı basın toplantısıyla 2011 Haziran’ında yapılacak genel seçimler için partisinin seçim beyannamesini ve seçim vaatlerini açıklayacak.

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Ocak Cuma günü yapacağı basın toplantısıyla 2011 Haziran"ında yapılacak genel seçimler için partisinin seçim beyannamesini ve seçim vaatlerini açıklayacak. Yapılacak toplantıda gözler, MHP"ye katılacak isimler de olacak. MHP"ye katılacaklar arasında AKP"den istifa eden Kastamonu Milletvekili Murat Başesgioğlu ile Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, eski DYP"li Bahattin Şeker gibi isimler sayılıyor.
    MHP, 12 Haziran"da yapılacak genel seçimler için seçim beyannamesini açıklamaya hazırlanıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli"nin geniş bir kadroyla hazırladığı seçim beyannamesi, 28 Ocak Cuma günü "Ses Ver Türkiye" sloganıyla kamuoyuyla paylaşılacak. MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, seçim beyannamesinde "Tek başına iktidar" hedefinin yer aldığının vurgulanacağı ve MHP"nin tek başına iktidarında uygulanacak ekonomik ve sosyal politikaların yer alacağını belirtti. MHP"nin önümüzdeki döneme ilişkin vizyon ve misyonunun da yer alacağını belirten Çobanoğlu, "MHP iktidarında çiftçisi, memuru, öğretmeni, toplumun tüm kesimleri, işsizlik, istihdam, uygulanacak ekonomik politikalar, sosyal güvenlik, sosyal yardımlaşma vakıflarından sağlanan yardımlar ve bu yardımları alanların konumu yer alacak. Türkiye"nin bütün sorun alanlarına MHP"nin çözüm önerileri yer alacak. Özellikle ekonomik politikalar kaynaklarıyla birlikte seçim beyannamemizde yer alacak. Bütçe dinamikleri içinde vaatlerimizi kaynaklarıyla birlikte açık ve net olarak i fade edeceğiz. Sadaka kültürü içinde vatandaşa oy ver demenin medeni çağdaş bir yol ve yöntem olmadığını da vurgulayacağız" diye konuştu.

    -GÖZLER TRANSFERLERDE-

    Öte yandan 28 Ocak"ta seçim beyannamesini açıklayacak MHP"ye aynı gün düzenlenecek toplantıda katılımların da olması bekleniyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli"nin görüştüğü eski bakanlardan Kastamonu Milletvekili Murat Başesgioğlu ile geçen hafta AKP"den Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"a yönelik sert eleştirileri ile istifa eden Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç ile yine eski DYP"li Bahattin Şeker"in de partiye katılacak isimler arasında olduğu belirtiliyor. Katılacak isimler arasında emekli asker Engin Alan"ın da bulunduğu belirtilirken, parti kaynakları, kulislerde adı geçen eski ANAP Genel Başkanı Erkan Mumcu"nun MHP"ye katılacağı iddialarının doğru olmadığını kaydediyor.




    MHP seçim beyannamesini açıklayacak Yorumları