Beykoz'da otomobil TIR'a çarptı: 1 ölü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-24-2011 (11:04)   Son Mesaj: 01-24-2011 (11:04)    Cevap: 0    Gösterim: 746  

    01-24-2011

    Beykoz'da otomobil TIR'a çarptı: 1 ölü

    Beykoz'da otomobil TIR'a çarptı: 1 ölü


    Beykoz'da Fatih Sultan Mehmet köprüsü çıkısında bir minibüs kayganlaşan zeminde kontrolü kaybederek emniyet şeridinde park halinde bulunan Tır'a arkadan çarptı. Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.


    İstanbul'da meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.
    Edinilen bilgiye göre, Beykoz'da Fatih Sultan Mehmet köprüsü çıkısında saat 00.30 sularında meydana gelen kazada, Mustafa Fevzi Erk yönetiminde ki 34 VM 0438 plakalı minibüs yağmurla birlikte kayganlaşan zeminde kontrolü kaybederek emniyet şeridinde park halinde bulunan Tır'a arkadan çarptı.

    Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 sağlık ekiplerine ve itfaiye'ye haber verdi. Çarpmanın etkisi ile M. Fevzi Erk ve Eşi Yasemin Erk hurdaya dönen minibüs içerisinde sıkıştı. Büyük hasar alan minibüsün içerisinde sıkışan Yasemin Erk olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı gören bir vatandaş, "Beyaz minibüs ile hemen hemen yan yana gidiyorduk.

    Çokta hızlı değildik. Ancak minibüs birden bire sağ tarafa doğru giderek park halinde bulunan Tır'a çarptı" dedi. Kamyon şoförü Fayat Konak, "Uykum geldi ve biraz dinlenmek istedim. Bu yüzden eminiyet şeridine aracımı çekerek uyudum. Minibüsün arkadan çarpması ile uyandım" diyerek kendini savundu Olay yerine gelen sağlık ekipleri araç içerisnde sıkışan Mustafa Fevzi Erk'e anında müdahale etti. Araç içerisinde sıkışan Erk'e hemen serum takıldı. Görünür düzeydeki kanamalarına müdahale edildi.

    Ancak Eşi Yasemin Erk için sağlık ekiplerinin yapacağı bir şey kalmamıştı. M.Fevzi erk'i sıkıştığı yerden çıkarmak için sağlık ve itfaiye ekipleri adeta seferber oldu. M.Fevzi Erk'in çıkarılacağı sırada bir köpek sesi duyuldu. İtfaiye ekipleri aracın içine baktığında arka tarafta Golden Retriever cinsi köpeği fark ettiler.

    Yavru köpek sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin ricası ile olay yerine gelen veteriner hekim yavru köpeği alarak özel bir kliğine götürdü. Yaklaşık 2 saat süren çalışmaları sonucu kurtarılan Mustafa Fevzi Erk, sedye ile ambulansa taşınırken gözyaşları arasında "Eşim öldü" diye feryat etti. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Fevzi Erk'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, kazada hayatını kaybeden Yasemin Erk'in cesedi ise Beykoz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.





    Beykoz'da otomobil TIR'a çarptı: 1 ölü Yorumları