Bu araçlar gerçek mi yoksa oyun mu?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (10:16)   Son Mesaj: 01-24-2011 (10:16)    Cevap: 0    Gösterim: 474  

    01-24-2011

    Bu araçlar gerçek mi yoksa oyun mu?

    Bu araçlar gerçek mi yoksa oyun mu?


    Yakın gelecekte satışa sunulacak olan Need for Speed Shift 2: Unleashed için yeni bir video yayınlandı. Serinin yeni yapımı, müthiş görselleri ve içeriğiyle dikkat çekiyor.

    90'lı yıllar popüler oyunu Need For Speed son yıllarda eski başarısını bir türlü yakalayamadı. Geçtiğimiz aylarda çıkan Shift oyunuyla kendine yeni bir sayfa açan seri, şimdi serinin devam yapımıyla 90'ları aratmayacak bir dönem yaşamak istiyor.
    Gerçek araçlardan farksız grafikleriyle dikkat çeken Shift 2 ile ilgili yeni bir video yayınlandı. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen Need for Speed Shift 2: Unleashed, eğer bir ertelemeye tabi tutulmazsa, 29 Şubat günü satışa sunulacak.

    PC, PS3 ve X360 için geliştirilen yapım için yeni bir trailer yayınlandı. Oyunun Limited Edition paketini gözler önüne seren videoda, yapımın görsel kalitesi de ekrana yansıyor. (Need for Speed: Hot Pursuit İnceleme)


    2011'i Eğlenceli Yapacak 11 Sebep

    Shift 2 oyunu, hangi özellikleriyle ilginizi çekiyor? Sizce Hot Pursuit'ten daha iyi olacak mı?


    (ShiftDelete.Net )




    Bu araçlar gerçek mi yoksa oyun mu? Yorumları