Kaza sonrası can pazarı / VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (10:07)   Son Mesaj: 01-24-2011 (10:07)    Cevap: 0    Gösterim: 932  

    01-24-2011

    Kaza sonrası can pazarı / VİDEO

    Kaza sonrası can pazarı / VİDEO


    Beyoğlu'nda Japon turistleri taşıyan ticari taksi önce yol kenarında park halinde bulunan kamyonete, ardından da gelin arabasına çarptı.




    Kazada 2 turist ile taksi sürücüsü yaralanırken, gelin ve damat düğüne başka bir araçla yetiştirildi.
    Kaza, saat 18.30 sıralarında Piyalepaşa Bulvarı Taksim istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Topkapı'daki bir otelde şirket toplantısına katılan Japonyalı Akia Yamazoki ve Yasuta Hara, eğlenmek için Taksim'e gitmek üzere Mehmet Nurçin yönetimindeki 34 TDS 29 plakalı ticari taksiye bindi.

    Piyalepaşa Bulvarı'na gelindiğinde taksi sürücüsü, yolun sol şeridinde park halinde olan ve reklam afişleri taşıyan 34 D 4197 plakalı kamyoneti fark etmedi. Önce kamyonete çarpan taksi, ardından da nikah törenine yetişmeye çalışan gelin arabasına çarptı. 2 turist ile taksi sürücüsünün yaralandığı kazada, gelin arabası ve kamyonet hasar görürken, ticari taksi hurdaya döndü. Kazada hafif yaralanan turistler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

    Araç içerisinde sıkışan sürücü Mehmet Nurçin'in kurtarılması için de olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. İtfaiye ekipleri gelinceye kadar yaralı sürücüye serum takarak müdahale eden sağlık ekipleri, kan kaybını önledi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, önce aracın kapılarını söktü, ardından da sürücünün üstüne çöken tavan açılmaya çalışıldı. Yaklaşık 20 dakikalık çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkartılan sürücü, ağır yaralı olarak ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı sürücünün hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

    Öte yandan nikah törenine yetişmeye çalışırken kaza karışan gelin ve damat olay yerine gelen başka bir araçla düğüne yetiştirildi. Gelin arabasının sürücüsü, "Aracın içinde bulunan gelin ve damat ile nikah törenine gidiyorduk. Yolda seyrederken önümüzdeki taksi yolun sol şeridindeki kamyonete arkadan çarptı. Ticari taksi süratliydi" dedi.
    Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, araçların yoldan çekilmesiyle normale döndü. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı





    Kaza sonrası can pazarı / VİDEO Yorumları