Haydar Baş'ın programında canlı dayak! İZLE   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-24-2011 (05:18)   Son Mesaj: 06-02-2011 (21:47)    Cevap: 7    Gösterim: 1820  

    01-24-2011

    Haydar Baş'ın programında canlı dayak! İZLE

    Haydar Baş'ın programında canlı dayak! İZLE


    BTP Genel Başkanı Haydar Baş, partisine yakınlığıyla bilinen televizyon kanalında, hükümetin ekonomi programını eleştirirken, İslam'la ilgili örnek verdiği sırada stüdyoda bulunan bir kişinin sözleri yayını kestirdi.



    Ferhat Esnek'in haberi

    Mesaj TV
    'de Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, Eko Analiz programında hükümetin ekonomik programı hakkında eleştirilerini, İslam ve Müslümanlıkla ilgili konularla da desteklemesi sırasında peygamberimiz Hz. Muhammed'e 'Muhammed' demesi canlı yayında stüdyoda bulunan bir kişimi tepkisini çekince olanlar oldu..
    'Hocam resmnen şeytana uyuyorsunuz.. Muhammed dediğiniz kişi çocuk değil' diye çıkışınca stüdyodaki diğer konukların hışmına uğradı.

    Proramın yönetmeni konuklar arasındaki arbedeyi göstermedi ancak seslerden oldukça sert bir kavganın yaşandığı anlaşılıyordu..

    Haydar Baş'ın tüm ısrarlarına rağmen, tepki gösteren izleyicinin yediği dayağın şiddeti çığlık seslerinde anlaşıldı..



    Haber 7




    Haydar Baş'ın programında canlı dayak! İZLE Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  01-24-2011, 21:55

    Prof. Haydar Baş'a komplo düzenlemek istediler


    Konuşmaya müdahale eden arkadaş kendisine söz verilmediği halde çirkince ifadelerle (kafirsin, şeytana uymuşsun diyerek) ve sesini yükselterek canlı yayında saygısızlık yapmaya kalkmış. Bu nedenle de programa katılan diğer vatandaşların tepkisini çekmiştir. Bağırma sesi ise tamamen bu şahsın provokatif hareketidir. BTP lideri son zamanlarda ülkemiz meselelerine çözüm önerileri olan Milli Ekonomi Modeli ve Sosyal Devlet Milli Devlet ile dikkat ve beğeni çekmektedir. Bu ise Amerikayı ve onun hocaefendisini rahatsız etmiştir. Olay bundan ibaret bir tezgahtır. Onun tezlerini gündem etmeyenler. Böyle olaylar ile onu güya küçük düşürmek istemektedirler. O provakatörü oraya gönderenler o çocuğu öldür(t)mek için gönderdiler suçu da Haydar Baş ve kadrosuna atmak istediler. Basın da (olayı tezgahlayanrın vuvuzelaları) mal bulmuş magribi olayı servis ediyorlar. ama Allah bunların oyunlarına müsaade etmez.
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci

      Permalink - Mesaj no 2  01-24-2011, 22:29

    --->: Haydar Baş'ın programında canlı dayak! İZLE


    evinizde size biri 'siz şeytana uydunuz kafir oldunuz' derse sizin tepkiniz nasıl olurdu hele bu insan bir ilahiyat profesörü olursa bir parti genel başkanı ise sizin tepkiniz nasıl olurdu? haydar baş demokrat bır ınsan oldugunu gosterıp 'dokunmayın o cocuga bırakın konussun dıyor'kendisin ın hz muhammede sevgi ve saygısını yazmış oldugu' rahmetenlilalemin hz muhammed 'dıye 2 cilt kitabı ile ortaya koymuştur.kaldıkı video dakı konusmasında 3.şahısların boyle hıtap ettıgını soyluyor lutfen ancak musluman muslumanın kardeşidir şiarına uygun olarak olayı daha fazla provoke etmeyelim
    ahmet mithat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) ahmet mithat Ziyaretci

      Permalink - Mesaj no 3  01-25-2011, 23:15

    --->: Haydar Baş'ın programında canlı dayak! İZLE


    Haydar Baş ın sözleri iyi dinlenmeli. Eğer dikkatli dinlerseniz provokasyonu kimin yaptığı ortaya çıkar. Şimdi normalde Ekoanaliz programlarında konuklara BTP Genel Başkanı Prof. Haydar Baş'a soru sorması için mikrofon uzatılır. Bu programda bu yapılmıyor. Maksatlı ve provokatif amaçla gelen bu kişi, spiker Haydar Baş beye 'son sözlerinizi alalım' deyince, verilen görevi yapamayacağını anlayıyor ve tam da program biterken Haydar Bey'in başkasına atfen söylediği sözü kendisi söylemiş gibi kendisine söz verilmediği halde 'sen şeytana uydun, kafir' vs diyerek hakaret ediyor. İzleyiciler de bu kişiyi susturmak için ağzını kapatıyorlar. Bunun üzerine bu şahıs avazı çıktığı kadar bağırıyor. BTP 'ye yönelik bu sinsi provokasyonu kınıyoruz.
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci

      Permalink - Mesaj no 4  01-31-2011, 15:26

    --->: Haydar Baş'ın programında canlı dayak! İZLE


    haydar bas
    ŞEYHİN, KADIN VE KIZ MÜRİDLERLE SOHBETE ÖZEL İLGİSİ


    Ankara'ya gelir gelmez yaptığı ilk iş, kadınlara sohbet edeceğini söylemek olurdu. En kısa zamanda da bayan müritler, şeyhlerini dinlemek için bir evde toplanırlardı. Başka randevularına hiç dikkat etmeyen şeyh, bayanlara sohbet etmek için kararlaştırılan saatte saniye bile geçirmeden geliyordu. Oysa zavallı erkek müritler saatlerce aralarda dolaşır dururlar ama şeyhlerin yüzünü bile göremezlerdi. 1987 yılında, tarikatın yeni yeni palazlandığı günlerde, şeyh Ankara'ya gece saat üçte geldiğinde bile hemen yeni bir kız öğrencinin tarikata katılıp katılmadığını sorardı. Yeni müridenin olduğu eve telefon ettirirdi. Gecenin o saatinde üniversite öğrencisi mürideler uykularından uyandırılırdı. Bedeni kutsal olan şeyhin gelip kendilerini feyzlendirmesi için diz üstü çöküp beklemeye başlarlardı. As hanımlarından birini o zamanlar, bu evlerden birinde gözüne kestirmişti. Fatma Kavak'a işareti çakmış, o da kızın gönlünü etmişti. Gecenin bir saatinde, şeyhin evlerine gelmesini yadırgayıp tarikattan ayrılmış kızlardan bir kaçıyla görüşebildim. Onlardan birinin anlattığına göre, Bahtiyar Kaş, o zamanlar kendilerine şöyle diyormuş: 'Önce fiziksel bir yakınlık kurmalıyız ki, bu daha sonra manevi yakınlığa. dönüşebilsin. Aramızda fiziksel yakınlığı kuramazsak, Allah'tan aldığım feyzi size ulaştıramam.'
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci

      Permalink - Mesaj no 5  04-19-2011, 05:20

    --->: Haydar Baş'ın programında canlı dayak! İZLE


    Alıntı:
    son ekoanaliz programinda dayak-Haydar Baş'ın programında canlı dayak! İZLE

    12 yıldır Prof.Dr.Haydar Baş'ı yakinen tanıyan ve seven biri olarak ona yapılan tüm iftiraları şiddetle kınıyorum..güneş balçıkla sıvanmaz..onlar ancak kendi seviyelerini ve kişiliklerini gösterirler..
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci

      Permalink - Mesaj no 6  04-29-2011, 08:52

    --->: Haydar Baş'ın programında canlı dayak! İZLE


    Müslümanım deyip de fıkıh bilmemek bu kadar olur yani! Fıkıh kitaplarımızda bakın ne yazıyor: "Resulullah sallallahü aleyhi ve sellemin ismini işitenin ömründe bir defa salevat getirmek farz, okuyunca, yazınca, söyleyince, işitince ilkinde söylemek vacip, tekrarında müstehaptır."
    Fıkıh kitapları İslamiyetin kanun kitaplarıdır. Ne yasak ne yasak değil onları anlatan kitaplardır.Haydar hoca burada sadece müstehabı terketmiştir. Müstehab: Yapılınca sevap, yapılmayınca hiçbir günahı olmayan şey demektir. Ona itiraz eden izleyici cahilin önde gideni olunca söyleyeceği söz de programdaki gibi olur.

      Permalink - Mesaj no 7  06-02-2011, 21:47

    --->: Haydar Baş'ın programında canlı dayak! İZLE


    olayın devamını lütfen araştırın adam provokasyondan dolayımı bağırmiş burnu kırılıp, kaşı yarılıp, kaburgası zeelendiğinden mi? polis gelmiş mi? ambulans neden çağrılmamış?
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci