Hırsız kovalayan polis ölümden döndü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (05:12)   Son Mesaj: 01-24-2011 (05:12)    Cevap: 0    Gösterim: 508  

    01-24-2011

    Hırsız kovalayan polis ölümden döndü

    Hırsız kovalayan polis ölümden döndü


    Sivas'ta bir iş yerinin soyulmasının ardından çalışma başlatan polislerden biri, girdiği inşaatta araştırma yaparken asansör boşluğuna düşerek yaralandı.

    Alınan bilgiye göre, Hikmet Işık Caddesi Dikilitaş mevkisinde beyaz eşya satan bir iş yerinden akşam saatlerinde LCD televizyon ve bazı elektronik ev eşyalarının çalınması üzerine Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri zanlıları yakalamaya yönelik çalışma başlattı.
    Hırsızlık Büro Amirliğinde görevli polis memuru Hüseyin Pehlivan (33) da ekip arkadaşıyla birlikte bölgede araştırma yaparken Ferhatbostan Mahallesindeki bir inşaatın alt katında yanan ışığı fark etti. Araştırma yapmak üzere arkadaşıyla birlikte inşaata giren Pehlivan, üçüncü katta merdivenlerin bitimindeki asansör boşluğunu karanlık nedeniyle fark edemeyerek yaklaşık dokuz metre yükseklikten düştü.

    Pehlivan'ın ekip arkadaşının durumu 155 Polis İmdat Hattı'na bildirmesinin ardından bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 10 yıllık polis memuru Hüseyin Pehlivan, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu düştüğü yerden çıkarılarak ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Başından ve belinden darbe alan, kalçasında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirtilen Pehlivan'ın tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

    Emniyet Müdür Yardımcıları Mustafa Tutar ve Emin Mergen de hastaneye gelerek Pehlivan'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Olayı duyan çok sayıda polis hastaneye geldi.

    AA




    Hırsız kovalayan polis ölümden döndü Yorumları