Balığa giden 2 kişiden haber yok   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-23-2011 (23:57)   Son Mesaj: 01-23-2011 (23:57)    Cevap: 0    Gösterim: 544  

    01-23-2011

    Balığa giden 2 kişiden haber yok

    Balığa giden 2 kişiden haber yok


    Muş'un Bulanık ilçesindeki Alparslan-1 Baraj Gölünde tekneyle balık avına çıkan iki kişinin geri dönmemesi üzerine arama başlatıldı.

    Edinilen bilgiye göre, Bulanık ilçesine bağlı Gülçimen köyünde, Fatih Ulgan ile Deniz Akkuş, balık avlamak için tekneyle Alparslan-1 Baraj Gölü'ne açıldı.
    Akşam olmasına rağmen eve dönmemeleri üzerine Ulgan ve Akkuş'un aileleri, durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, çalışma başlattı.

    Yapılan araştırmada, Ulgan ve Akkuş'un en son Gülçimen köyüne 12 kilometre uzaklıktaki Hoşgeldi köyü mevkisinde tekneyle balık avlanırken görüldüğü öğrenildi.

    Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Yapılan arama çalışmalarına hava karanlık olduğu için ara verildi. Sabah aramalara yeniden devam edilecek. Kaybolan vatandaşların bulunması için Van'dan dalgıç ekibi istedik'' dedi.

    AA




    Balığa giden 2 kişiden haber yok Yorumları